Şimdi Ara

KSÜ Tıp Nasıldır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Maraşta yaşıyorum gelme. Öğrencilik için seçilebilicek en kötü şehirlerden. Ot gibi yaşarsın. Yok doğal güzellik falanmış hikaye. O mesire alanlarında hep suriyeli var zaten aşırı rahatsız edici. İnsanı çirkefdir hele esnaflar.. Ama eğitimi iyi diye duydum. Zaten ksüde okunucak tek bölüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NEPENTHEnd kullanıcısına yanıt
    hocam kayseri 12 k idi sanırım o hayal gibi bi şey

• ben doğal güzelliğine gel demedim okuduysan yukarıdaki mesajda arkadaş maraşlılar başka şehirlere gidiyor dedi ona hayır dedim eğer aradığı malı bulamazsa gidiyorlar.
  • hocam nerden mezunsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sonradan tercih edecekler için biraz bilgi vermek istiyorum.
    -Donem bir iki ve üçler için yeni bina yapıldı, dersleri burada işliyoruz. Lab derslerini bu binada işliyoruz. Hastaneye yürüyerek 3dk, erkek ve kız kyk yurtlarına 10 dk yürüme mesafesinde.
    -Sehir deprem sonrası birçok ile göre daha iyi durumda. Çarşı kısmı yıkıldı ama şehrin tek AVM'si olan Piazza AVM ayakta olduğu için temel ihtiyaçlar oradan alınabiliyor.
    - Üniversiteye yakın eşyalı daireler var, 2024 Aralık itibariyle kiralar 10-20k arası
    - Şehirde bildiğim kadarıyla bağımsız özel yurt yok, genellikle yurtlar vakıflara ve derneklere ait. Erkekler için ilim yayma derneğinin, kızlar içinse tdv'nin yurdu var.
    - 2024 kasiminda mevcut kız kyk'nın yetersizliğinden dolayı 1000 kişilik yeni kız yurdu için bina kiralandı. 2025 yılında açılacağı söyleniyor.
    - Şehir sosyal aktiflik gelenler için hayal kırıklığı olabilir, kendi içine kapanan ve muhafazakar bir şehir. Sakin hayatı seven ve yalnızca ders çalışsam yeter diyenler için ideal.
    - Fakültemizde üç tane kulüp var. TÖB, Beyaz Önlüklüler ve Leyladan Sonra. Her kulübün yılda en az dört beş tane etkinliği oluyor. TÖB 2024 yılında tıp balosu düzenlemeye başladı, bundan sonra da her yıl devam edecek gibi duruyor.
    -Beyaz Önlüklüler oluşumu ilk defa ksü'de kuruldu, yılda en az iki tane ulusal tarzda farklı sehirlede konferansları oluyor. 2024 Mayıs ayında İstanbul'da uluslararası bir konferans düzenlemişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beifong4 -- 13 Aralık 2024; 21:15:48 >

• maraşa gezmek için bile gidilmez bu kadar berbat bir şehir olamaz insanları aşırı derecede yobaz malum partiye en fazla oy veren şehirlerden biridir

maalesef maraşlıyım ordan biliyorum

• geldegdon kullanıcısına yanıt

Ben de Kahramanmaraşlıyım, maalesef ben de sizin gibi düşünüyorum. Potansiyeli olmasına rağmen bunu değerlendiremiyorlar. Gaziantep'in ilçesi olsak daha iyi bir konumda olabilirdik.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.