Şimdi Ara

KSÜ Tıp Nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    obp:88
    tyt
    tr:32
    sos:10.75
    mat:25-27
    fen:18.75
    ayt
    mat:34.25
    fizik:10.5
    kimya:11.75
    biyo:9.5
    bu netlere geçen sene 16k gibi bi sıralama geliyor geçen seneye göre ksü tıp tutuyor sanırım bu sene daha iyi bi yer gelir mi gelmez ise ksü tıpı düşünüyorum nasıldır veya daha iyi seçenekler var mıdır yardımcı olabilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskiden çalışmayanlara derlermiş” Bu kafayla anca Sütçü İmama gidersin diye” Şimdiki hali nedir bilemeyecem

• KSÜ Tıp Nasıldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alexander Moltisanti -- 16 Temmuz 2019; 2:15:26 >
  • Nerede yaşıyorsun?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şansın var ki ablam orada okuyor.
    bence ksü nün kötülenmesinin sebebi ismi evet üniversite harika değil ama berbat da değil.
    ablamın anlattığına göre bu sene dekan değişmiş ve 140 kişi olan dönemin tamamını hastaneye alamayacağını hocaların pek çok kişiyi sınıfta bırakmasını söylemiş bu yüzden çok zor bir final ve birkaç komite yapmışlar ablam %30 kalmış diyorlar demişti 42 kişi eder üstelik yeni bir bina yapılıyor tıp fakültesi için yani kontenjanıda artacak.erkek yurdu biraz sorun hem fakülteye uzak hem de küçük.başka bir şey gelmiyor aklıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B15B58F8D -- 16 Temmuz 2019; 13:3:44 >
  • Orda okuyan arkadaşlarım var kendi fakülteleri yokmuş başka fakültede derslere giriyorlarmış bence bu durum oldukça kötü

• aksaray

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sdü Tıp ve tıp hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AntiBalistik kullanıcısına yanıt
    alternatif nereleri yazabilirim sivas cumhuriyet iyi midir ?

• Kararsızkararlı K kullanıcısına yanıt
    Şehir de memur gibi yaşarım diyorsan yaz. Kolay kolay kimse yardımcı olmaz insanı yabancıya kapalıdır genelde. Yabancı olduğunu belirtme fazla 2 liralık şeye 5 lira verme olasılığın artar.(tr de küçük şehirlerdeki genel durum bu)

• biraz verilen cevaplardan sonra fikrim değişti

• büyükşehir belediyesi falan yazınca ben de bi şey sanmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kararsızkararlı -- 16 Temmuz 2019; 13:24:6 >
    Yeni büyükşehir oldu. Altyapısı şehir düzeni güzel. Ekonomik olarak da rahat olursun ama memur gibi yaşarsın. Etkinlik, üniversite ortamı vs. aramaman lazım. Sosyal olayım dersen şehir seni boğar çevre illere kaçmaya çalışırsın. Maraşın yerlileri bile gezmeye tatile alışverişe antep,kayseri,hatay, adanaya giderler

Hocam ben Mkü tıptayım bilmiyorum bir ön yargınız olabilir belki ama ben memnunum okulumdan zorluk olarak ne aşırı zor ne de kolay bence olması gerektiği gibi,düzenli olursan sosyalleşmene vakit kalıyor, Ayrıca Hatay gayet ucuz bir şehir 600-650 ye 2+1 evler var herşeyi içinde olan.Aşırı bir sosyal ortam yok ama sıkıldığında kesinlikle eğlenebilecek yerler var.Hocalardan memnumum ilgililer,lablar tabi büyük ünilerdeki gibi olmasada fena değil yeterli oluyor.Şehir öğrencinin yaşayabileceği en rahat şehirlerden karışan eden yok özgür bir ortam var.Henüz hastaneye geçmedim ama sınırda olması nedeniyle vaka görme konusunda avantajlı olduğu söyleniyor.Medeniyetler şehri deniliyor hataya her dinden her kesimden insan birlikte yaşıyor ve birbirlerine saygılılar.Sivas tıp hakkında pek bir bilgim yok maalesef

• AntiBalistik kullanıcısına yanıt
    aynen geçen sene yazın iskenderuna gitmiştim sahili bildiğin izmirin sahiliydi hocam ben bayılmıştım oralara aklımda zaten yazacağım

• o kadar da değil hocam ya evet şehir küçük ancak tam tersi antepliler maraşa geliyor orada pek bir doğal güzellik yok maraşa kıyasla.adana kayseri biraz uzak kaçıyor zaten.
  • Hocam doğal güzelliği için evet haklısın ama alışveriş eğlenceye çevre illere gidiliyor

• bu d0ru siz maraşı nereden tanıyorsunuz hemşehri olabilir miyiz.
  • Biraz yakınında kayseri Erciyes tıp var ona da bak istersen

• Kim milyoner olmak isterde KSÜ Tıpta 2. Sınıfa geçen kişi 1 milyonluk soruya geldi ona göre

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.