Şimdi Ara

Sdü Tıp ve tıp hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Sdü tıpta okumaktayım zamanında bu forumda çok vakit geçirdim, elimizde boş tatildeyiz size yardımcı olmak istedim.Sdü tıp ağırlıklı tıp hakkında aklınıza takılanları konuya yazarsak cevaplayıp bilgilendirmeye çalışacağım.Haydi bakalım bekliyorum

Not:Öğrenci temsilciliği görevlerinde de bulunduğum için tıp hakkında bilgim çoğu kişiden iyidir soru sorma fırsatını kaçırmayın gençler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygsmagduru32 -- 4 Ağustos 2018; 12:27:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim de iki tanıdığım var ısparta'da. onlar da gayet memnunlar. ama ben onlarda 'okuduğum okula/ şehire b*k atma' tartışması hissediyorum. o yüzden pek kaale almıyorum.

aslen konyalıyım, konyadan nefret ederim. senelerdir gitmem. ankarada okudum, berbat gelmişti.

1 hafta ısparta'da arkadaşların yanında kaldım, diyebilirim ki Ankara da Konya da ısparta'yı tokatlar. eskişehir'le kıyaslamam bile.

ısparta'nın tek avantajı Antalya'ya yakın olması. (antalya'da oturuyorum)

ben böyle düşünüyorum. okuduğum okul/üni ya da oturduğum yer hakkında bile sevmediğim bir şeyler varsa söver gezerim.
  • SDÜ tıpı bilmem ama Isparta çok kötü ya.

Tercih edecek arkadaşlar şehir faktörünü iyi düşünmeli bence. Sizce hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok alakasız bir soru olacak aslında. İzmirde yaşıyorum ve dokuz eylül tıp gelme ihtimali varken akdeniz ya da gazi düşünüyorum sanki farklı bir şehirde okumak zorunda kalırsam ayaklarım yere daha sağlam basar. Ama dediğim gibi deu sıralaması da daha iyi, garanti de değil ama yazmasam mı diye düşünüyorum. Tıp okurken evde mi kaldın yurtta mı, ailenizin olduğu şehirde daha rahat eder miydin??

• Benim tanıdığım herkes memnun kalmış şehirden.

• Isparta bir Anadolu kenti bir mega kent değil tabi ama Anadolu şehirleri içinde Eskişehir’den sonra gelir bence merkezde 60k öğrencisi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygsmagduru32 -- 4 Ağustos 2018; 12:22:19 >
  • Thexxxx T kullanıcısına yanıt
    Ailenin yanında kal derim hele İzmir de bir üni gelecekse kesin kal yemeği temizliği başta kolay görünüyor ama sonradan derslerin ağırlığı bindikçe zorluyor

• Başka yok mu dh bu sene zayıf gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tercihimde yer verecegim de geçme notu falan nasil diger universitelere gore? Prof/ doçent sayisi ya da yeterliliği hakkinda bilginiz var mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçme notu kaç ve Mühendislik eğitimi haklında ne düşünüyorsunuz? Şehir çok mu kötü üsteki arkadaşın dediği gibi?

• tıp fakultesi merkeze yakin mi ?

gecen senenin sıralamalarina baktigimzda ısparta bolu balikesir kirikkale tekirdag uzerinde. ben de istanbuldayim. bu saydiklarim yerine ispratayi secmek mantikli olur mi. istanbula daha uzak ama daha iyiyse one yazmayi da dusunuyorum cunku

• haskolastik kullanıcısına yanıt
    Geçme notu 60 dur ve baraj sistemi yoktur baraj sistemi dediğimiz şey mesela anatomi dersi var komitede(Vizelerin ismi tıpta bu şekilde) 20 soru çıkacak bunun 10 tanesini yapman gerekir diyorlar sen 8 soru yaptıysan 10 a ulaşamdığın için senden 2 puan daha siler 6 ya düşürür bu tüm dersler için geçerli olur bu sistem bizim fakültemizde yoktur ve olmaması büyük bir avantajdır

• Diğer bölümler hakkında pek bilgim yok fakat şehir iyidir merkezde 60 bin ve üzeri öğrenci yaşıyor şehir çok hareketlidir kendi içinde öyle abartıldığı gibi bir kötülüğü yoktur öğrenci şehri olması açısından Eskişehir’den sonra gelir benim gözümde ki tercih sıralamalarında da en fazla tercih edilen 5. Ünidir

• benim de iki tanıdığım var ısparta'da. onlar da gayet memnunlar. ama ben onlarda 'okuduğum okula/ şehire b*k atma' tartışması hissediyorum. o yüzden pek kaale almıyorum.

aslen konyalıyım, konyadan nefret ederim. senelerdir gitmem. ankarada okudum, berbat gelmişti.

1 hafta ısparta'da arkadaşların yanında kaldım, diyebilirim ki Ankara da Konya da ısparta'yı tokatlar. eskişehir'le kıyaslamam bile.

ısparta'nın tek avantajı Antalya'ya yakın olması. (antalya'da oturuyorum)

ben böyle düşünüyorum. okuduğum okul/üni ya da oturduğum yer hakkında bile sevmediğim bir şeyler varsa söver gezerim.
  • doktoradayi34 D kullanıcısına yanıt
    Otobüsler sürekli çalışmaktadır şehir merkezine 5km dir ama üninin yakınında çürür mahallesi bulunuyor bazı öğrenciler orada da kalıyor genelde öğrencilerin kaldığı modernevler Fatih mah. Civarından otobüs 10-15 dk arasında üniye varıyor, ve eğitimi çoğu üniden iyidir ve fiziki şartları da aynı şekilde labları gayet yeterli ve 300 er kişilik amfileri mevcut 4 tane çalışma salonu içeriyor fakülte kendi içinde

• Tıp okumayı düşünüpte gelen insanlar için rahat bir şehir her şey elinin altında zaten gezme tozma işini ucunu kaçırırsan dönem tekrarına kalırsın diğer bölümlerde okuyanlar için belki kötü geliyordur orasını bilemem

• Ben Manisadan geleceğim için bana her şehrin daha iyi geleceğini düşünüyorum. Ispartadan çok bir beklentim yok. Takılacak birkaç mekan, yeterli imkanlar ile orta düzey bir eğitim bana yetecektir.

• Ben SDÜ hukuktayım. Isparta öğrencilik yılları için güzel bir şehir. Öğrenci şehridir. Hep derim, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Eskişehir olmayacaksa Isparta olsun diye. Evet küçük bir şehir ama canlı.

• Lord.Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Bak gerçekleri söyleyen birisi aynen dediği gibidir 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: ygsmagduru32

Bak gerçekleri söyleyen birisi aynen dediği gibidir 😂
    Bırak hocam inanmıyorlarsa zorla mı, biz takılıyoruz işte

• Başka soru yok mu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.