Şimdi Ara

Sdü Tıp ve tıp hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynı ikilimde ben de kaldım antalyada olduğumdan akdeniz yazdım çok rahatım ama dokuz eylülün sistemi pdö ondan okulu bir araştırın ona göre yazın pdö sistemi genellikle beğenilmiyor ben bir ay apartta da kaldım içimde kalmasın diye çok özenilecek bi yanı yokmuş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam sıralama kaç?

• Thexxxx T kullanıcısına yanıt
    Hocam ailen seni sıkmıyorsa, akşamları arkadaşlarınla rahatça takılmana izin veriyorlarsa boşuna gitme başka yere derim. Ben de geçen yıl gazi vs deü ayrımında kaldım şimdi deüde okuyorum ve çok memnunum açıkcası. Pdö sisteminden gözün korkmasın zor bir şey yok hatta düzenli çalışmana yardımcı oluyor. Deü tıp ile ilgili sorun varsa cevaplayabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faruk32 F kullanıcısına yanıt
    Kırık obp sağolsun 116k.

• hocam aydında ilçede oturuyorum 9.7 k sıralamam var sence adü mü cbü mü
  • metallica_megadeth kullanıcısına yanıt
    bulutxxx B kullanıcısına yanıt
    Hocam ailem konusunda çok rahatım karışmıyorlar hiç, deu da okuyan bir arkadaşımla da konuştum düşünme yaz dedi sınav sisteminizi de anlattı biraz %16 pdö %84 blok sonu uygulama ve çoktan seçmeli etkiliyormuş. Benim takıldığım hiç izmir dışına çıkmadım gibi bir şey ve aynı şehirde kalırsam sorumluluk almadan lise devamı gibi olur diye endişeleniyorum.Ayrıca bana kyk ve burs çıkar ama aynı şehirde olunca alamıyormuşuz, yani izmirde olsam aileyle kalmak çok daha mantıklı olur kafam çok bulandı. Ev de çiğlide yol da biraz uzak.Bizim bütün aile de il dışında okudu ve öyle yapmamı tavsiye ediyorlar. Aileyle üni birlikte gidiyor mu??

• Thexxxx T kullanıcısına yanıt
    Genelde aile yanı okuyanlar kendine araba aldırtma şartıyla yazar durumunuz varsa siz de aldırırsınız hocam kyk yurduna başvurdum ben de başvurunuz dikkate alınamamıştır diye yazı çıkmıştı 😂😂 burslar da çıkmıyor genelde orası doğru yüzde 15 pdö olan deu mu ? Akdeniz yüzde 15 pdö devamı komite vs de deu yüzde yüz pdö diye biliyordum
    Ya ailesi karışan insanlarda ister istemez kaçma özgürlük duygusu oluyor ki benim ailem de çok karışmıyor diyemem lise gibi de hissetmiyorum liseden farklı baya
    Aynı şehir yazmanın dezavantajı başka şehirden gelen insanlar şehri gezmeye keşfetmeye daha meraklı olur sen 19 senedir aynı şehirdesindir
    Ben başka da dezavantajını görmedim hocam cidden ya büyümek dedikleri bulaşık yıkayıp yemek yapmaksa isteyen evde de öğrenir ben 1-2 ay okulun orda aparta çıktım sonra evime geri döndüm markete git malzemeyi al yemeği yap bulaşığını yıka etrafı dağıtma ki oda arkadaşın rahatsız olmasın beni çok açmadı ailemle 2. Sınıfta eve çıkarım diye pazarlık yapmıştım ondan da vazgeçtim evimde kalıcam zaten
    Karışan ailede farklı şehirde karışmayan ailede aynı şehirde daha rahat olursun diye düşünüyorum
    Akdeniz tıp yazarsan da pişman olucağını düşünmüyorum 450 tlydi benim kaldığım apart kyk yurtları zaten aşırı ekonomik ama 6 sene kalınır mı bilmiyorum

• bulutxxx B kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ya ben de maksimum 2 sene kalıp kafa dengi birileriyle eve çıkarım diyodum.Araba işi de yaş, bizimkiler üni bitip işe girince alıyorlar hediye olarak.Ablam abim vb. hep şehir dışında okudukları için git, sorumluluk alırsın kafan daha rahat olur falan diyor. Annem dahil,mezuna kalınca sıkıldılar mı nedir Ama sen gibi aynı şehirde okuyan arkadaşların hepsi de şehrinde kal diyor. Tavuk mu yumurta yumurta mı tavuk muhabbetine döndü, hangisine karar versem o mantıklı görünüyor. Teşekkürler yorumlar için aklımın bir köşesine yazdım tercih anında içimden ne geçerse öyle olacak sanırım çünkü sürekli fikrim değişiyor.

• Up

• hocam ev ve apart kiraları nasıl ? Yurt imkanları nasıl ? Bir de bolu tıp mı ısparta tıp mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygsmagduru32

Up
    Hocam bi kac soru sormak istiyorum ozelden numara versem

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.