tercihlerin kapanmasına az kaldı ve hala karar veremedim cerrahpasa ya da capa tip veya itude mühendislik arasında kaldım. mühendislik tercih edeceksem muhtemelen ehb ya da kom olacak zira lisede elektromanyetizma/modern fizik ilgimi çekmiş olan konulardi ve öğrenmekten zevk almistim. Ama lisede sistemler calisirken de gercekten zevk aldigimi hatırlıyorum ve insanin kendi vücudunu öğrenmesi asiri ilgi cekici. özellikle vücuttaki mekanizmaların animasyon hallerini izlemek cogu kisinin de ilgisini çeker diye düşünüyorum. Lise dersleri bu bölümler hakkında ne kadar yol gösterici olur bir fikrim yok. genel itibariyle aktif ve meşgul edecek bir hayat istiyorum, suanlik ofis hayatina biraz soğuk bakıyorum ve meraklı bir kisilik oldugumdan araştırma calismalarinda da yer almak isterim özellikle makale okuma yazma konularında kendimi geliştirmek istiyorum ama kariyerimi sadece arastirmaci olarak insa etmek istemiyorum. beyin yüksek potansiyele sahip olduğu icin beyin hakkında araştırmalarda bulunmak isterim ama muhendislikteki üretim, tasarım kisimlari da oldukça ilgimi çekiyor. muhendislikte artı olarak ulusal ya da uluslararasi yarismalara katılma imkanları var ve rekabetçi biri de olduguma inanıyorum tip da boyle yarışmalara yonelik bir imkan yok bildigim kadarıyla. onun disinda proje yapma kisimlarinda yer almak isterim, yarışmalar yüzünden baska sehirlere ve ülkelere gitme fikri oldukça ilgimi çekiyor. ne yapmali? |
Bildirim