quote:Orijinalden alıntı: playinq Bu insec in beynini açıp araştırmak lazım adam çok iyi bluenın orda ultı açıp flashla nası kaçtı abi çok iyi ongamenetdeki herkes çok iyi bide bizim dpyi izliyorum karşılşatıramıyorum bile
quote:Orijinalden alıntı: bilaldem12 quote:Orijinalden alıntı: playinq Bu insec in beynini açıp araştırmak lazım adam çok iyi bluenın orda ultı açıp flashla nası kaçtı abi çok iyi ongamenetdeki herkes çok iyi bide bizim dpyi izliyorum karşılşatıramıyorum bile adamlar ciddi manada hayatlarını adıyorlar ondan öyle bizimkiler toplasan 20 yıllık oyuncu değillerdir
quote:Orijinalden alıntı: gyradel zac neden banlanmıyor açıklayabilecek biri var mı? genelde kakao uzerıne oynuyolar banları oyle
quote:Orijinalden alıntı: iDrum quote:Orijinalden alıntı: gyradel zac neden banlanmıyor açıklayabilecek biri var mı? genelde kakao uzerıne oynuyolar banları oyle 3. oyunu şu an insec-zac. Görüyorsun neler oldu? Bence zac tek başına yeniyor.
quote:Orijinalden alıntı: gyradel quote:Orijinalden alıntı: iDrum quote:Orijinalden alıntı: gyradel zac neden banlanmıyor açıklayabilecek biri var mı? genelde kakao uzerıne oynuyolar banları oyle 3. oyunu şu an insec-zac. Görüyorsun neler oldu? Bence zac tek başına yeniyor. adam efsane oynadı vala bu macda demınkı hareket opidi haha bu takım baya oturmus