Şimdi Ara

KT400'lu anakartlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence biraz aceleci davranıyosun. bende senin gbi sistem alacam 7 aydır kıvranıyourm. ne olursa olsun kt400 almaya karar verdim. bir kere kt400 en az kt333 ler kadar hızlı, daha yavaş değil. anakart özellikleride çok zengin. v-link ile performas artışı kaçınılmaz olduğu kesin. ddr400lerde problem var, ram üreticileri optimize erderler bi,r şekilde. p4 alman için bir kaç neden sayamazsın vi kt400 e karşı
  • acele etmeyin önce tom amaca falan test etsn ondan sonra alırsınız..
  • sorun çipsetde değil ramlerde. ddr400 ramler daha onay bile alamadı. kaldıki kt400 çipsetli bir anakart performansdan çok serial ata, usb 2.0, agp 8x gibi özelliklerinden dolayı alnıması gerekir. bu özellikler kt400 ile geliyor. nforce 2 de aynı özellikleri destekliyor. biraz daha bekleyip nforce2 de görmek lazım. yoksa kt333 yerine kt400 almak çok daha manttıklı. gelecek kt400 de.
  • Asus'un A7V8X'ini aldim(KT400). Hayirli olsun. :)
  • Chip editörlerinden sahin eksicioglu KT400 gigabyte tam not vermis..ekim chipte alip okuyun...insallah istediğimiz gibi olur..KT400 ler..
  • Gibabyte'in AMD kartlarini bulabilen var mi ki? Bulsaydim ben gigabyte alacaktim.
  • bulabilsem bende gigabyte alacağım. ama sanırım türkiye ye gelmiyor. zaten empada bir alem oldu. bu arad bu kartların en iyi tünm testlerde asus bide soyo ama soya bazı testlerde ddr400lerle çok düşük performas veriyor. hayırlı olsun asusun iyi seçim. mavibilgisayar gelirse epox alacağım şu an(kt400 illaki)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.