Şimdi Ara

Ktü eğitim fakültesi çok zormuş !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cashers

lost highway ne kazandın kardeşim..bana ktü cıkmadı allahtan :)

sakarya üniversitesi türkçe öğretmenliği geldi. biliyorsun ilk sıralara edebiyat öğretmenliğiyle coğrafya öğretmenliği yazmıştım.. onlar gelmedi, sakarya geldi. bugün gittim gördüm işte yurtta kalıcam..

sen nereyi kazandın:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lost highway -- 21 Ağustos 2011; 23:18:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lost highway

quote:

sakarya üniversitesi türkçe öğretmenliği geldi. biliyorsun ilk sıralara edebiyat öğretmenliğiyle coğrafya öğretmenliği yazmıştım.. onlar gelmedi, sakarya geldi. bugün gittim gördüm işte yurtta kalıcam..

Hayırlı olsun

Yanlıs hatırlamıyorsam erzurum ed öğrt ya da cog ogrt yazmısıtn.Demek kı onları yazmadın.Bana erzurum ed öğrt geldı kardesım.Sıralaman fln ıyıdı ama nası gelmedı anlamadım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lost highway

quote:

Hayırlı olsun

Yanlıs hatırlamıyorsam erzurum ed öğrt ya da cog ogrt yazmısıtn.Demek kı onları yazmadın.Bana erzurum ed öğrt geldı kardesım.Sıralaman fln ıyıdı ama nası gelmedı anlamadım

erzurum'un hem edebiyat hem coğreafyasını yazmıştım evet. coğrafya tuttuğu halde gelmedi çok yükselmiş demek ki.. edebiyat zaten tutmuyordu öylesine bir umutla yazmıştım.. bir de ben alan dışı olduğum için biraz daha zor oluyor..

3117 sıralamayla türkçe öğretmenliği geldi. okuyacağz işte napalım:)

tebrik ediyorum çok güzel bir bölüm kazanmışsın. sözelin en yüksek bölümü sonuçta. hayırlı olsun:)

bu arada ikimiz de osmanlıca göreceğiz. ne düşünüyorsun bu konuda:)

• 3117 cok ıyı sıralama ya,neyse hayırlısı olsun artık ama türkce ogrtte alanın gozde bolumlerınden bırısı

Teşekkür ederim,inş rahat bi şekilde bitirirm zorlanmadan,sgl tekrardan.

Buyuk ıhtımalle o ders kalıcak Ama inek gibi calssp gecmeye calıscaz,sıkı tutmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashers -- 21 Ağustos 2011; 23:32:32 >
  • quote:

3117 cok ıyı sıralama ya,neyse hayırlısı olsun artık ama türkce ogrtte alanın gozde bolumlerınden bırısı

Teşekkür ederim,inş rahat bi şekilde bitirirm zorlanmadan,sgl tekrardan.

Buyuk ıhtımalle o ders kalıcak Ama inek gibi calssp gecmeye calıscaz,sıkı tutmak lazım

iki dönem ingilizce var.. osmanlıca da yine 2 dönem. sonrası normal dersler...

iyi anlatıldığı sürece yapılabileceğimizi düşünüyorum. inşallah hocalar iyidir.

hayırlısı olsun ikimiz için de:)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.