Şimdi Ara

Ktü eğitim fakültesi çok zormuş !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerek sözlükler gerekse bazı forumlarda böyle yorumlarla karşılaştım,orda okuyan ya da tanıdıgı fln olan gercekten orada okuması diğer ünilere göre zor mu ?

• Kime göre zor? Çok dikkate alma bu tarz yorumları.. Herkesin kapasitesi farklı.. Eminim üstesinden gelirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZnZgr

Kime göre zor? Çok dikkate alma bu tarz yorumları.. Herkesin kapasitesi farklı.. Eminim üstesinden gelirsin

Yorumun ıcın sagol kardesım..İnsanın daha gıtmeden şevkini kırıyolar..Kac gundur ıcım ıcımı yıyordu walla,adam derslerınde basarrısız dıe bızı de ole olcak sanıyolar...Insanın moralını bozmaktan baska amacları yok...

• istanbul ve marmara dahil olmak üzere çoğu eğitim fakültesinde yalnızca 2 dönem ingilizce varken KTÜde 4 dönem olması dikkatimi çekmişti benim de.

tercihi yaptıktan sonra bunu öğrendim gelme ihtimali de var. doğrusu tırsmıyor değilim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lost highway -- 13 Ağustos 2011; 2:39:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lost highway

istanbul ve marmara dahil olmak üzere çoğu eğitim fakültesinde yalnızca 2 dönem ingilizce varken KTÜde 4 dönem olması dikkatimi çekmişti benim de.

tercihi yaptıktan sonra bunu öğrendim gelme ihtimali de var. doğrusu tırsmıyor değilim:)

Sen hangı bolumu yazdın,inş gelmez ya yoksa yandık..Aslında ben atatürk edebiyat öğrt yazdm 3.384 sıralamam var..Cog ogrtte once selcuk sonra ktü yazdım..Ts1 de 3730 sıralamam...Bana gelmez herhalde ama yıne de korkuyorm
  • Zaten akcaabattaymıs fakülte,ılcede can sıkıntısından patlarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashers

quote:

istanbul ve marmara dahil olmak üzere çoğu eğitim fakültesinde yalnızca 2 dönem ingilizce varken KTÜde 4 dönem olması dikkatimi çekmişti benim de.

Sen hangı bolumu yazdın,inş gelmez ya yoksa yandık..Aslında ben atatürk edebiyat öğrt yazdm 3.384 sıralamam var..Cog ogrtte once selcuk sonra ktü yazdım..Ts1 de 3730 sıralamam...Bana gelmez herhalde ama yıne de korkuyorm

benzer yerleri yazmışız:)

ben de ikinci sıraya atatürk edebiyat öğretmenliği yazdım.

türkçe için bolu, sakarya, selçuk derken ktü'ye fırsat kalmadı. ktü'nün sosyal bilgiler ve coğrafya öğretmenliğini yazdım. inşallah gelmez diyemiyorum çünkü coğrafya öğretmenliğini çok istiyorum. ktü'de olsa dersleri zor da olsa gelsin istiyorum:)

senin ts-1 sıralaman çok iyimiş gönlüne göre olur inşallah.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sozlukler adami bunalima sokuyor arkadaslar cok takilmayin ben mimarliktan vazgececektim o sozlukler yuzunden az kalsin.egitim kalitesi cok iyi fakat yeri nedeniyle puanlari dusuk bi uni.hayirlisi deyin insallah tutmaz demeyin.siz kalkarsiniz altindan.
  • çalışmayan dersi dinle meyen geçemeyince zor der bu kadar basit. korkcak bişey yok
  • Rivayetlere göre,oradan en son mezun olan çocuk kör olmuş.
  • Eğitim fakültesini nasıl bir not ortalamasıyla bitirdiğiniz önemli mi? KPSS'de de etkili bir şey mi?

Değilse, ne kadar zor olursa olsun, eninde sonunda bitirecek misiniz? Evet. Uzatsanız da, zamanında bitirseniz de, erken bitirseniz de... Eğitimi diğer üniversitelerin çoğuna göre zor olabilir, buna bir şey demiyorum. Ama "Çok zormuş yahu, ne yapacağız biz? " diyip ağlamanın çok da gerekli olmadığını düşünüyorum.

Bir de klasik bir söz: Zorluk görecelidir.
  • quote:

quote:

quote:

benzer yerleri yazmışız:)

ben de ikinci sıraya atatürk edebiyat öğretmenliği yazdım.

türkçe için bolu, sakarya, selçuk derken ktü'ye fırsat kalmadı. ktü'nün sosyal bilgiler ve coğrafya öğretmenliğini yazdım. inşallah gelmez diyemiyorum çünkü coğrafya öğretmenliğini çok istiyorum. ktü'de olsa dersleri zor da olsa gelsin istiyorum:)

senin ts-1 sıralaman çok iyimiş gönlüne göre olur inşallah.

Teşekkürler kardesım ts1 ve ts2 sıralamarını solermısın lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashers -- 13 Ağustos 2011; 13:53:36 >

• Bu arada yorumlar için tşk edderım arkadaslar,dogru soyluyorsunuz calısıp da yapılmayacak sey yok,bu sozluklerde takılanların zaten afedersınız ama kolpa dıye tabır ettıgımız kısıler..Calısmayıp yatıyolar assagı sonra sozluklerde atıp tutuyolar,ben eğitim fakultesınde o kdar zorlancagmı sanmıyorum tekrar sagolun...
  • lost hıgway ozel msj atamadım,ancak sana ataturk ed ogrt gelır buyuk ıhtımalle bana gelmeyebılır..ılk tercıhın neydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashers -- 13 Ağustos 2011; 15:09:45 >
  • quote:

lost hıgway ozel msj atamadım,ancak sana ataturk ed ogrt gelır buyuk ıhtımalle bana gelmeyebılır..ılk tercıhın neydı

edebiyatı'ı çok inanarak yazmadım aslında. coğrafya gelse daha mutlu olucam sanırım.

ilk sıraya marmara coğrafya öğretmenliği yazdım. alan dışı sıralaması 1450:) umut dünyası işte:)
  • quote:

quote:

lost hıgway ozel msj atamadım,ancak sana ataturk ed ogrt gelır buyuk ıhtımalle bana gelmeyebılır..ılk tercıhın neydı

edebiyatı'ı çok inanarak yazmadım aslında. coğrafya gelse daha mutlu olucam sanırım.

ilk sıraya marmara coğrafya öğretmenliği yazdım. alan dışı sıralaması 1450:) umut dünyası işte:)

2.ci tercihin gelr,ed ogrte gdersın...
  • quote:

quote:

quote:

bakalım inşallah. senin de gönlüne göre olur umarım.
    sonuçlar açıklanınca yazalım mutlaka, merak ediyor insan.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bakalım inşallah. senin de gönlüne göre olur umarım.
    sonuçlar açıklanınca yazalım mutlaka, merak ediyor insan.

Tamam haber werırm..Belkı 2 mıızıde atatürk üni gelebilir,10 kontejanda arttı,ne bilim ben beklıyorm yine de gelmesını,sürpriz olmaz benm ııcn...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashers -- 13 Ağustos 2011; 17:36:35 >

• Okulun en kazık bölümü fen bilgisi öğretmenliği sonra matematik öğretmenliği ama orda miranda Fotokopı var oradan bütün bölümlerin sağlam notlari ve sorular var sayelerinde her şey kolay :)) eğer kazanırsanız mutlaka orayı duyarsınız ayrıca okul kayıt esnasında bilgisayar muhafiyet sınavına girmeyi kabul edin soruları gidin egitim fakültesi bölgesinden miranda fotokopiden alın aynıları çıkar ...büyük bir dertten kurtarın
  • lost highway ne kazandın kardeşim..bana ktü cıkmadı allahtan :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.