Şimdi Ara

Eğitim Fakültesi ve MTOK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün aklıma bir soru takıldı, acaba Eğitim Fakültesi'ndeki Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği'nden mezun olunca
    meslek liselerinde öğretmenlik yapabiliyor muyuz ?

Yapamıyorsak meslek lisesinde öğretmen olabilmek için mtok. mu okumak zorundayız ?

• up
  • MTOK ile öğretmen olamazsın (formasyon vs veriyorlarsa belki o şekilde olabilir), öğretmen olmak için Eğitim Fakültesi'ndeki bilgisayar ve teknolojileri öğretmenliği nden mezun olman lazım.
  • Bildiğim kadarıyla meslek lisesinde öğretmen olmak için formasyonlu mtok mezunu olman lazım.
    Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği mezunu ilköğretim ve anadolu liselerinde vs. öğretmenlik yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pallad -- 28 Temmuz 2011; 11:51:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rayah

Bildiğim kadarıyla meslek lisesinde öğretmen olmak için formasyonlu mtok mezunu olman lazım.
    Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği mezunu ilköğretim ve anadolu liselerinde vs. öğretmenlik yapabilir.

Sadece BÖTe den mezun olsan yeter. Mtokdan mezun olup öğretmen olma şartı yok. mtok daha gecen sene acıldı nasıl bi bağlantı kurdun anlamadım. Böte mezunu olmak ve kpss şartı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Leopard

quote:

Bildiğim kadarıyla meslek lisesinde öğretmen olmak için formasyonlu mtok mezunu olman lazım.

Sadece BÖTe den mezun olsan yeter. Mtokdan mezun olup öğretmen olma şartı yok. mtok daha gecen sene acıldı nasıl bi bağlantı kurdun anlamadım. Böte mezunu olmak ve kpss şartı var

ben meslek lisesinde öğrt. olmak için dedim onu. Dediğin gibi Mtokdan mezun olup öğretmen olma şartı yok şansı var. böte mezunu meslek lisesinde öğretmenlik yapamaz. mtok mezunu formasyon aldığı takdirde yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pallad -- 28 Temmuz 2011; 14:56:23 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Leopard

quote:

ben meslek lisesinde öğrt. olmak için dedim onu. Dediğin gibi Mtokdan mezun olup öğretmen olma şartı yok şansı var. böte mezunu meslek lisesinde öğretmenlik yapamaz. mtok mezunu formasyon aldığı takdirde yapar.

Böte okuyup meslek lisesinde öğretmen olunabilir. şayet meslek lisesi bipgisayar okuyup sonrada böte okuyup kendi okuduğu lisede öğretmenlik yapan hocam vardı. tabi mtok okuyup yine söylediğin gibi formasyon alabilirler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • böteler meslek lisesinde öğretmenlik yapabilir. 2007 de yasa çıktı. ama teknik eğitim fakültelerinden mezun olmuş olanlar atanıyor öncelikle. o yüzden bötelere sıra gelmiyor. MTOKdan mezun olup formasyon eğitim alanlar meslek liselerinde öğretmenlik yapabilir. mtoklardan formasyon eğitimi almış mezun çıkana kadar meslek liselerde öğretmen açığı olursa bötelerden karşılanabilir beni bildiğim. ama sınava falan girmek lazım galiba tam emin değilim
  • adamın hayatını karartmayın olm. liseyi bırakın böte ilköğretime bile atanamıyor artık 4-5.sınıflarda bilgisayar dersi kaldırıldı. 6-7-8lerde ise haftada 1 saat seçmeli. her sene çok fazla mezun veriyor. her üniversitede böte var nerdeyse. tef mezunlarını bile ilköğretime atıyorlardı. şayet böteye gitti kendini de geliştirmediyse boşa okumuş olur.
  • arkadaşlar zaten bilgisayar müh sadece sakarya da var senede 50 mezun veriyo onların kaç tanesi formasyon alıpta meslek lisesinde öğretmen olacak ki bknz : ben bence kpss deki puana göre atama olur meslek lisesi yada ilköğretim okullarına ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.