Şimdi Ara

Kuaför Saçımı Çok Kısa Kesti :(( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
8.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bamyacı

quote:

Orijinalden alıntı: mertgold123

3 güne sende alışırsın okulda alışır

aga sen bizim sınıfı bilmiyon uzayana kadar dalga geçer bu puştlar bide kız ayarlıcaktım sacıma bayılıyodu gorecek boku yicem resmen

Alıntıları Göster
    arkadaşım saçla sakalla adam olunmuyor. 4. sınıftayken berber saçımı çok kısa kesmişti. Ondan beri uzatmadım. ya sıfır olur ya bir en fazla 3 numara olur. Rahatlık budur. ha yakışıyor mu dersen yakışmıyor. Ama benim rahatlığımdan önemli de değil. millet ne derse desin kendine güvenin olsun. seni saçınla sakalınla beğenecekler ,sevecekler zaten sevmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: WeightLesS

kuaför , çavuş , bamyacı

anlamadım ? :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

kuaför , çavuş , bamyacı

Alıntıları Göster
    yav bende kestirmeye üşeniyom hiç gidesim yok baya uzadı
  • Çıt çıt taktır o zaman hey Allahım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tractor

arkadaşım saçla sakalla adam olunmuyor. 4. sınıftayken berber saçımı çok kısa kesmişti. Ondan beri uzatmadım. ya sıfır olur ya bir en fazla 3 numara olur. Rahatlık budur. ha yakışıyor mu dersen yakışmıyor. Ama benim rahatlığımdan önemli de değil. millet ne derse desin kendine güvenin olsun. seni saçınla sakalınla beğenecekler ,sevecekler zaten sevmesin.

senin soylediğinde doğru ama işte dalga geçerler felan o moralimi bozuyor.
  • Pirinc i islattigin su varya onu kafana dok sacin uzar bende birinden duydum :D simdi bende denicem :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mylo

yav bende kestirmeye üşeniyom hiç gidesim yok baya uzadı

Alıntıları Göster
    ss at kardeş bi bakalım
  • No SS No güven Joe bu isler böyledir SS isteriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kill or Be Killed

ss at kardeş bi bakalım

Alıntıları Göster
    NO SS NO GUVEN
  • quote:

quote:

senin soylediğinde doğru ama işte dalga geçerler felan o moralimi bozuyor.

Alıntıları Göster
    bide yüzüm tombiş olduğundan aşırı değişik duruyor south parkdaki kocakafalı uzaylılar gibi hissediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend_007

Pirinc i islattigin su varya onu kafana dok sacin uzar bende birinden duydum :D simdi bende denicem :D

eminmisin deniyorum :D
  • benim saçlarda çok uzadı ama kestirmeye üşeniyorum ve gidersem biliyorum berbat kesecek berber :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: janjakrosto

NO SS NO GUVEN

Alıntıları Göster
    25 lira vermişlerdi benim kestirmem için.10 lirası berbere gitmişti.15 lira için 1 aydır bu eziyeti çekiyorum ben uzamıyor da hala.Alın zaten geniş.İlk zamanlar okulda şapkayla dolaştım ama hava şu an sıcak, belki sen dolaşamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

benim saçlarda çok uzadı ama kestirmeye üşeniyorum ve gidersem biliyorum berbat kesecek berber :/
    peruk tak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Legend_007

Pirinc i islattigin su varya onu kafana dok sacin uzar bende birinden duydum :D simdi bende denicem :D

eminmisin deniyorum :D

Alıntıları Göster
    ben aynaya bakmaya utanıyorum siz ss istiyorsunuz
  • quote:

arkadaşlar kuaföre gittim adama kısalt dedim adam kökünden kazıdı saçım cok kısa kaldı aynaya bakmaya utanıyorum okula gitmek istemiyorum resmen ya off nasıl çabuk uzatabilirim saçlarımı ?

Gir banyoya sabaha kadar çıkma duştan uzar. 2 haftaya uzar ya takma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cartman

25 lira vermişlerdi benim kestirmem için.10 lirası berbere gitmişti.15 lira için 1 aydır bu eziyeti çekiyorum ben uzamıyor da hala.Alın zaten geniş.İlk zamanlar okulda şapkayla dolaştım ama hava şu an sıcak, belki sen dolaşamazsın

aynen benim alında geniş işimiz zor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanaL Crew

quote:

arkadaşlar kuaföre gittim adama kısalt dedim adam kökünden kazıdı saçım cok kısa kaldı aynaya bakmaya utanıyorum okula gitmek istemiyorum resmen ya off nasıl çabuk uzatabilirim saçlarımı ?

Gir banyoya sabaha kadar çıkma duştan uzar. 2 haftaya uzar ya takma.

öylede takılmayacak gibi değil ki gölgeme baksam moralim bozuluyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mertgold123

3 güne sende alışırsın okulda alışır

aenn 2-3 gunde herkez alısır
  • quote:

efkarlıyız tractor babaaaaa
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.