Şimdi Ara

Küba Blueberry 50cc Tecrübeler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
3
Favori
9.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Anladım ,😊 kıyaslama yapmaya çalışıyorum çok takıldım ya çok yakıyor sorun var ya depo küçük sorun yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba bende 1 hafta önce aldım sıfır km kuba blueberry 50 cc
    Daha 45 km yaptım ama birşey dikkatimi çekti 47 km hızı geçmiyor bayır aşağı insem bile 47 km de kalıyor acaba hız kesici filan mı var çünkü 55-60 km giden arkadaşlar vardı diye biliyorum bilgisi olan var mıdır acaba ne yapmam gerek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle hayırlı olsun,

Evet sizde hız sınırlandırıcı aktif onu servisine söyleyin iptal etsinler, bendede var, 80 km ye çıkıyorum.

Kazasız belasız kullanın inş.

Kaça aldınız? 80cc revizyonlu mu aldınız? anahtar teslim neye mal oldu bir yazarsanız, güncel durumu da görmüş oluruz.

• volkan_efe kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. 9 taksit 26 bin tl ye aldım. Hayır direk 50 cc aldım pek tecrübem yok önce biraz alışayım dedim sonra 80 cc yapacağım. Ama bir depo ile 80 km gittim bana çok az geld neredeyse km de 1 lira yaktı. Sanırım yenş olduğundan yani ben öyle umuyorum. Birde arka fren bana kötü geldi tak diye durdurmuyor normal mi

• 700 küsür ruhsat 200 plaka verdim bunları yazmayı unuttum

• ÖmerDönmez W5B5H Ö kullanıcısına yanıt

Alınmış alınmıştır. Hayırlı olsun, sezon da fiyatı daha da artacak mutlaka.

Arka fren kampana, internette arka fren ayarı diye araştır videolari izle kendin biraz daha sikilastirabilirsin.

Ama,

Motorsiklet on fren le kullanılır. Birkaç sürüş eğitimi almıştım orda ogrendiklerimden biri de bu, on fren kullanmayı öğrenmen lazım. Hem on fren disk hemde aracı durdurmak için aerodinamik kurallarına göre arka fren daha başarısız kalıyor vs. Uzun konu, on freni tatlı tatlı sıkarak kullanmayı öğren sakın birden sıkma, bunu calismani oneririm.

Diğer konuda 50cc- 80cc yükseltme olayı düşündüğün gibi olmayabilir. Çok büyük cc farkından bahsetmiyoruz, bu artırma yu hız için değil motorun rahatlamaya için daha iyi olduğunu düşünmelisin.

1.4 ile 1.6 motor arasında fark nedir? 80cc olunca daha rahat oluyor yolda giderken motor, 80cc olunca da 50-60 la gidiyorum ama motorun devri 9.000 değilde 6.000 oluyor. Yokuş çıkarken 20km değilde 30km hızla çıkıyorsun, birde ana yollarda giderken 79-80 km hıza çıkman gerekiyor aniden o anda kullanman gerekiyor.

Özellikle belirteyim bu motorlar küçük hacimli motorlar sürekli dip gaz 60-70km hızla gitme çok hızlı arızalanir. Bunlarla 45-50 km hızla gideceksin. 60 km hızla gideceksin. Arabanı 2. Viteste yüksek devirde 30 dk kullansan ne olur? Bunda sürekli öyle kullanıyorsun:)

Yakit tüketimi olarak da yukarida yazdığım gibi yüksek devir nedeniyle bu araçları az yakıt tüketiyor gibi bir algı ile almayın. Bekledigi yerde tabiki 50cc az yakar ama yolda giderken 60km hızla giden bir 50cc ile 125cc yakıt tüketiminde 3.000 devirle giden ile 8-9.000 devirde çalışan motor yakıt tüketimi konusunda 50cc belki aynı belki daha fazla yakıyor.

Ben 50 tl ile 80-85km yapıyorum. 80cc ve 50-60km hızla kullanıyorum, düz bir yolda giderken 60km yi gecmemeye dikkat ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar benim garajda buluberry ile bitter yan yana fotosu çektim. Kasa olarak kıyas için paylaşayım .

İkisi de 50cc 😀

Küba Blueberry 50cc Tecrübeler

Küba Blueberry 50cc Tecrübeler

• Bilgi için teşekkürler özellikle ön fren konususun çlışacam. Daha 100 km civarı oldu alalı yakıt kesinlikle hüsran birde 47 km hızı geçmeme olayı berbat harici gayet memnunum.
    Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

• Bayiye gidip limitoru iptal ettirmek istemiyirsan İnternetten bak belki orda nasıl yapıldığını çeken biri olmuştur. Kendin yaparsın.

tavsiyem ilk 500 km zaten çok zorlama 50 km üstüne cikmaman

• volkan_efe kullanıcısına yanıt
    Hocam bir sorun daha olacak senide rahatsız ediyorum ama ortalama 20 ile de giderken 6bin devir altına düşmüyor bu normal midir biraz fazla bağırıyor gibi geldi bana

• Malesef normal, 50cc olduğun için,

ben düz yolda giderken 6.000 devirle 50-55 ile gidiyorum.

Benim motor 80 lik, Bagalari değiştirdim, kayış ve buji de değişti. Bu değişimler motor performansını etkiliyor tabiki.

Sen şimdi acele etme, 500 km kullan motorunu, tek kişi bin, çok zorlama, 500 km sonunda rodaj için servise gittiğinde anlatırsın, onlar da sana çözümleri anlatır...

Yaptirabileceklerin, ilk etapta 80cc ye revizyon, bagalari değiştirmek, sonraki bakimda kayış ve buji yi değiştirirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_efe -- 17 Nisan 2023; 13:14:50 >
  • Merak eden arkadaşlara güncel olarak yazalım
    Sıfır aldım şuan 95 km de ilk gün fulledim ortalama 85 km gittikten sonra lamba yanıp sönmeye başladı tekrar fulledim 81 tl lik aldı yani ortalama km de 1 tl ye yakın yaktı oldukça fazla bir yakıt tüketimi yeni olması tabiki etken de bu kadar fark eder mi bilmiyorum

• Merhabalar,
    Kuba Blueberry 2022 model için beyin alıcam. Nerden alabilirim? Önerebileceğiniz bir yer var mı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.