Şimdi Ara

Kuba Fighter 50 cc aldım. İzlenimlerim (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
8
Favori
168.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: demirel71

selam kardeşim bende gecen hafta aldım aynısıhnı, nasıl memnunmusun ??

Alıntıları Göster
    Valla hocam ilk motorun olduğundan dolayı pek kıyaslama yapamıyorum. Şu an kullanması çok zevkli. Olumsuz özellikleri tek kişi ile bile dik yokuşlarda durma noktasına geliyor, amartisörleri çok sert bir de rölantide bazen stop ediyor. Benimki ikinci el ama 1000km de belkide yenilerde bu sıkıntılar yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 500 km doldurdum servise gittim 750 km de değiştşrelim yağı dedi bi sıkıntı olur mu

• canqueror14 C kullanıcısına yanıt
    ilk bakım aralığı 500 ile 800 km leri arasındadır.

yani bir sıkıntı olmaz. yalnız servisin kullandığı yağ çok dandik ucuza kaçıyorlar.

ben 60 tl verdim sadece yağını değişti 2 baktı al sana bakım.

ayrıca garantiye işin düşerse yandın. kornam aniden bozuldu. yaptırmaya gittim kullanıcı hatası dediler 20 tl aldılar.

genel merkezi aradım korna garanti dışı oluyormuş.

eğer motoruna bir şey olursa garantinin ücretli yaptığından haberin olsun.

benim 2000 km bakımım geldi sayılır. kendim yapacağım varsın garantiden çıksın yok gibi bir şey zaten.
  • Arkadaşlar motolux rossi 50cc nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reco. kullanıcısına yanıt
    Yağ olarak castrol kullanıyorlar sizce nasıl

• MeganeCC M kullanıcısına yanıt
    çok sağlam. kuba fighter yanında küçücük kalıyor. motor gücü olarakta üstünlüğü var. şuan en hızlı 50 cc o gösteriliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • canqueror14 C kullanıcısına yanıt
    castrol ise iyi.

ben kendime motul aldım çok övüyorlardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düz yolda 90 km hızdan bahsedenler var hatta youtube da video da gördüm. Ama düz yolda 70 75i geçemedim ben. Bu konuyla ilgili fikri olan varmı?

• ozbii kullanıcısına yanıt
    bende düz yolda en fazla 80'e ulaşabiliyorum. Yokuş aşağıya 90 ı geçiyor ama hiç güven vermiyor. Dikkat edin. Bu hızlara göre motor değil. Ben değiştirip cc yükseltmeyi düşünüyorum.
  • bu hızlara göre motor değilse neden cc yükseltiyorsun hocam düşürmen gerekmez mi? ben mi yanlış anladım yoksa?
  • Reco. kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla arkadaş bu hızlarda güven vermediğini söyledi.

• ben motorsiklet tüvde motorumu muayeneye soktuğumda orda sohbet sırasında denk geldi..

Tüvde çalışan arkadaş aynen şunu dedi ben ruhsatta araç cinsi kısmında "motorlu bisiklet" yazarsa trafik sigortası istemem dedi..

ama istediği kadar L1 olsun sınıfı dedi araç cinsinde "motorsiklet" yazıyorsa ben trafik sigortası isterim dedi ve adam haklıda bence motorsiklet çünkü ayrı bir sınıf..

ben bunu ilk ağızdan duydum ve bunu diyende normal araba tüv değil motorisklet tüv yani sadece motorsikletlere bakıyorlar ve bu konuda çok uzmanlar her tür bilgiye sahipler..

Zaten L1 sınıfı motorlu bisiklet sınıfıdır .. sen oraya 50c.c lik motorunu motorsiklet diye tescillettin mi senin motor L3 sınıfı gibi bir şey oluyor L1 sınıfının dışında kalıyor sistemde..

aslında sistemde karmaşa yok sistem devlet gayet açık yazmış 45km hızı geçmeyen silindir kapasitesi 50cc yi geçmeyen elektrikli motor ise nominal güç çıkışı 4 kw geçmeyen araçlar motorlu bisiklettir L1 sınıfıdır diyor..

Zaten motorlu bisiklet L1 sınıfı trafik sigortası kapsamındada değil.. yani gittiniz trafik sigotası yaptırdınız misal gerçi sigortacınında kapsam dışında olan bir aracı kapsam içinde gösterir gibi sigorta yapmaması gerekir şahsi fikrim ayrı bir suç olur ..

çünkü gittin hadi kaza yaptın sigortam var dedin güvendin sigortana ... sigortan geçersiz kapsam dışı çıktı ben şahsen orda mağdur olmuşsam çok zor duruma düşmüşsem sigortama güvenip... o sigortacıyı beni kandırdığı için hukuki yollardan hakkımı arardım.. Kısaca zaten kapsam dışı olan bir araç sigortada yaptıramassınız.

işin özü şu arkadaşlar sistem gayet açık tertemiz berrak ve net.. 50c.c lik L1 Motorlu Bisiklet Sınıfı vasıtanızı ruhsatta motorsiklet diye kayıt ederseniz o aracınız sistemde normal L3 sınıfı bir motordan farksız görünür.. hatayı yapanlar araç sahiplerinin kendi çoğu zaman ama devamlı sistemi suçlayıp duruyorlar..

O yüzden trafikde polis çevirdiğinde ruhsatınızda motorsiklet yazıyorsa size tabiki normal motorsikletde gerekli ne varsa onu istiycekdir sigorta, motorsiklet ehliyeti .. o yüzden tüv e gittiğinizde ruhsatınızda motorsiklet yazıyorsa tüvdeki arkadaş sizden sigorta istiycekdir size normal motorsiklet muamelesi gösterip..

Bu arada ruhsatta araç cinsi kısmında motorsiklet ibaresini motorlu bisiklete çevirmekte bayağı zor bir şeymiş bir başka forumda bir arkadaş bayağı uğraşmışdı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 8 Ağustos 2018; 1:1:44 >

• mehmetyilmaz77 M kullanıcısına yanıt
    Aynen demek istediğim o. 60 kmh üzeri hızlara çıktığınızda tehlikeli olabiliyor.

• Konu açalı bir seneyi geçti. Benim motor 2400 km de mekanik anlamında hiç bir sıkınt yaşamadım motor yağını motul kullanmaya başlayınca motor daha atak oldu.

Dün polis çevirmesine denk geldim 49 cc olduğunu söyledim ve sadece ehliyeti verdim baya bir beklettiler ruhsatı inceldiler telsizden sordular sadece eski ehliyet olduğu için geçersiz ehliyette işlem yapılabileceğini onun için en kısa zamanda yeni ehliyetlerden almam gerektiğini söylediler. İşin özü aksi bir polis olsaydı işlem yapabilirdi ehliyetten dolayı ama sigorta olmadığı için herhangi bir sıkıntı yaşanmadı.
  • selam arkadaşlar, bugün itibariyle kuba fighter alarak araniza katıldım. whatsapp grubu devam ediyor mu? katılmak isterim.

• merhaba işe gidip gelmek için cup 50 cc B ehliyet ile kullanılabilir motor bakıyorum

ege50

dragon 50

yuki gusto 50cc

runner 50

rx9 50

modeller var tavsiye edermisiniz bunlardan birini veya bunlar gibi başka modeller

• 50 cc'ye 10000 tl vermek istemeyenlerin hala gözdesi galiba. Tipi sym ve peugeot gibi hoş değil ve sağlamlığı konusunda çok şikayet var. Kullanan arkadaşlar hala memnun mu?
  • 50 cc'ye 10000 tl vermek istemeyenlerin hala gözdesi galiba. Tipi sym ve peugeot gibi hoş değil ve sağlamlığı konusunda çok şikayet var. Kullanan arkadaşlar hala memnun mu?
  • 50 CC çinli cub almak bence daha mantıklı. Basit ve kütük oldugundan arıza verme ihtimali düşük.

• quote:

Orijinalden alıntı: leidenfrost

50 cc'ye 10000 tl vermek istemeyenlerin hala gözdesi galiba. Tipi sym ve peugeot gibi hoş değil ve sağlamlığı konusunda çok şikayet var. Kullanan arkadaşlar hala memnun mu?
    50 ccye 10.000 tl vermek saçmalığın daniskasıdır

110 CC Honda spacy bugün 10.300 tl
    110 cc hero dash 7500 tldir.

Millet ehliyetle uğraşmamak için gidip 10.000 tlye 50 cc motor alıyorsa bu motoru satanları milleti kazıklamak istemesinden başka bir şey değildir.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.