Şimdi Ara

kuba xcg 150 alacaklar dikkat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    xcg 150 motosiklet alacak arkadaşlar. Bu motosikleti kasım ayında kafamda soru işaretleri ile aldım ama artık eminim bu motosiklete şehir içi kullanım için bile güvenilmez. Daha 2. ayında şase üzerinde ayak yayı bağlantı noktası kırıldı , 4. ayında kendi kendine deposu delindi alt tarafta soğutucu aliminyum bir parça ile temas halindeymiş sürtünmeden dolayı delmiş , şimdide motosikleti orta ayağa kaldırırken ayak ikiye ayrıldı , kaynağı tek taraflı olarak üstten yapmışlar ki ben bunu mahalle arasında bir kaynakçıya bile götürsem etrafını tam tur döner , biz fabrikadan bahsediyoruz. İyiki servisim sağlam. Motosikleti evden işe işten eve kullanıyorum buna bile dayanamıyor.6 aylık motosikleti sırf kurtulmak için 400 lira zararına satışa koydum. Alacak arkadaşlar almadan önce 2 değil 3 defa düşünün kesinlikle tavsiye etmiyorum.

• bende aynı motorsikleti kullanıyorum evet söylediklerinde haklısın malesef catal ayak bağlantı noktası bendede kırıldı fakat bu motorsikletin parçalarında bir sorun yok bunun montajını yapan sorunlu ben parçalarıyla ilgili hiç bi sıkıntı yaşamadım montajı berbat montaj yapan acaip derecede işine önem vermeden yapmış bendede 2 3 sorun oldu ama büyütecek bişey değil bunlar motor aksaamıyla ilgili bi sorun yaşamadım iyi gidiyor şuanlık bi sorun yok 3bini geçtim bu birazda şans işi o montajı yapan insan evladı düzgün yapmamış böylelikle markanın adınıda kirletiyor bana sorarsanız çin malı motorların içinde en iyisi kuba dır benden öncede bi arkadaşım yuki almıştı motor 4 ayını bitirmeden 200 tl lik masraf açtı eksoz lastikler marş motoru fln değişti. bi çatal ayaktan bişey olmaz 5 lira verip kaynattırırsın olur biter param var diyorsan hondaya bin tabi
  • Arkadaşlar gidipte çin almayın dökülüyor sizde görüyorsunuz gidip 2. el bi ybr alsanız bu kadar sıkıntı yaşamazdınız emin olun
    Şans işi evet bazı çinliler çok iyi dayanıyor ama işimizi neden şansa bırakalımki?
    Ayrıca o dayananlarda çok temiz kullananlar oluyor çukurdan bile geçmiyen tipler
    Ama japon motorları dağ bayır nerede istersen kullan.
  • just4techno kullanıcısına yanıt
    sana bugün bi kez daha hak verdim bu seferde arka sepetin oturduğu demir kaynak yerinden kırıldı böyle saçmasapan böylesine uyduruk montaj görmedim duymadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.