Arkadaşlar Duvara Yaslanma İle Artık Bütün Silahlı Görevler Falan Oldukça Kolay Sizcede Değilmi San Andreas"tan Kolay Olmasının Sebebi sanırım bu San Andreas"ta Saklancak yerde yok Zaten
Siz Ne Düşünüyorsunuz ?
Evet çatışma daha rahat oluyor Q ile saklanma özelliği sayesinde.
Aynen öyle.Ben bazen gaza gelip dalıveriyorum ortalarına sonra çok sıkıntı çıkıyor.Q ile ilerlemek en kolayı
Haklısınız Bu özellik çok iyi olmuş
Evet. Birde şu molotof olayını çok güzel yapmışlar. Cebinden şişeyi çıkarıp öyle ateşe veriyor. Sanandreas'ta cebinde iken molotof yanıyordu
Aklıma geldi de banka soygunu görevinde çok işe yarıyor mesela Q ile saklanmak , yoksa çok zor.
quote:
Orjinalden alıntı: GöKHaN 35
Evet. Birde şu molotof olayını çok güzel yapmışlar. Cebinden şişeyi çıkarıp öyle ateşe veriyor. Sanandreas'ta cebinde iken molotof yanıyordu
GTA IV"tede Ama Adam Ceketinden Veya Tisörtünden Bazuka Çıkarıyor San Andreas"ta Minigum vardı o daha beterdi :D
quote:
Orjinalden alıntı: gFbMaTT
Aynen öyle.Ben bazen gaza gelip dalıveriyorum ortalarına sonra çok sıkıntı çıkıyor.Q ile ilerlemek en kolayı
en zevklisi de M4 veya Ak 47 ile sağ tuş basılı halde dalmak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme