ya arkadaşlar ben trial wow cdkey bulup offical server larda oynamaya başladım level 18 rogue var en kısa zamanda satın alcam ama küçük bi sorunum var sizde de böle mi die merak ettim
bg de önümdeki adama vuramıom adam önümde koşuo resmen dibimde ama devamlı out of range dio bide adamlar bana 10 yard uzaktan vuruo sanırım benim internet bağlantım yüzümden napıcağımı şaşırdım
quote:
Orjinalden alıntı: the_knoppix sanırım benim internet bağlantım yüzümden napıcağımı şaşırdım
Aynen bazen bu sekılde oluyor saolsun telekom
bir telekom kurbanı daha
ya bi çözümü yokmu hiç bişey yapamazmıyım yeni caster bi sınıf açmaktan başka
Arada bir oluyor böyle şeyler.telekom büyüklüğünü gösteriyor yine.Bu gün öğlen bende 256 dsl ile 9k lag vardı.Millet bir su ihtiyacı gibi bedava internete sahip olurken biz paramızla rezil oluyoruz.Bir ara pcnet dünyada en pahalı adslyi kullandığımızı açıklamıştı ve bir boykot başlatmışlardı.bende katıldım size haber vereceğiz dediler ama bir haber çıkmadı.
Yalnız bu lag meeleler kadar casterlarada çok koyuyor.Sen büyüyü cast ediyorsun ama adam öylece bekliyor atmıyor sora bir bakmışsın hop adam dibinde bitmiş damageleri saydırmış bile.Hadi magesen bir frost nova ardından blink belki kurtulabilirsin ancak priestların pek şansı yok.Bu arada eğer yanına yaklaşan bir rogue ise çoktan ölmüş oluyorsun.
Her zaman rakibinin koşu yolunda onun ilersinde ol, ms ine bakarak bu zamanlamayı yapabilirsin..
rogue ile oynamak biraz kritik zamanlama gerektirior. ama nacizhANE telekomumuz baglantisini cok hizli tuttugu icin rogue ile verimli olarak oynayamiyoruz ^^
alın size cozum az cile cekin arathi basin increase run speed botlarını alın yada ench. yaptırın telekom bile tutamaz sizi
bence o ench i yapacagina druid ac % 30 fazla gidio :D bi kidney gouge vanish yok o da olmasin idare etmek lazim :D
bu arada arkadasin bahsettigi olay yuzunden 1.5 sene once cok sevdigim rogue um dan nefret ettim Bence Turkiyeden wow a baglaniosan ve rogue acacaksan 2 kere dusun derim.
Casterlardada cast geç kalıyo herzaman misal çoğu zaman mounta binerken yada bi castin sonlarında hareket ettiğim halde cast bozulmuyo çünkü lagda oluyoruz buda wakit kaybettirio haliyle zamanlamanın en önemli şey olduğu roguelere ise allah kolay versin
quote:
Orjinalden alıntı: MasterHapLo
bence o ench i yapacagina druid ac % 30 fazla gidio :D bi kidney gouge vanish yok o da olmasin idare etmek lazim :D
bu arada arkadasin bahsettigi olay yuzunden 1.5 sene once cok sevdigim rogue um dan nefret ettim Bence Turkiyeden wow a baglaniosan ve rogue acacaksan 2 kere dusun derim.
%30 hızlı olsa nolcak setten gelen %15 hızlanmada var arkasından gitmeyi bırakıp önüne geçiyom 10yrd fark atıyom hala yeterli uzaklıkta değilsin diyo
quote:
Orjinalden alıntı: the_knoppix
ya bi çözümü yokmu hiç bişey yapamazmıyım yeni caster bi sınıf açmaktan başka
Git Amerika'ya Orda manyak bir hıza sadece 15 $ Tamam'mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: atyay
quote:
Orjinalden alıntı: MasterHapLo
%30 hızlı olsa nolcak setten gelen %15 hızlanmada var arkasından gitmeyi bırakıp önüne geçiyom 10yrd fark atıyom hala yeterli uzaklıkta değilsin diyo
bak o da var tam ortasini bulmak lazim bunun gecen benimde basima geldi :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme