Merhaba arkadaşlar bir proje var aklımda aslında proje de denilemez. Amaç şu : Elimdeki Power Supply (400w) , Optik Sürücü (dvd) , 320 gb HDD kullanarak sadece İnternet-Film-Ofis Programları kullanmak için yapılacak HTPC tarzı bir bilgisayar yapmak. Şimdi Alınacak parçalar : İşlemci (apu düşünüyorum oyunla işim yok ekran kartı alamam ) : Amd a6 6400k Anakart : Asus A55BM-E Ram : 4gb Kingston 1600mhz hyperx RAM İLE İLGİLİ SORUM BAZI YERLERDE GÖRDÜM 4 GB ALICAKSAN 2 GB X 2 AL DİYORLAR BİR FARKI VARMI ?? Birde Amd stok fanı kötü diye okudum o yüzden bir soğutucu alırım
Arkadaşlar bu alıcağım parçalar 450 tl yi geçmiyor her neyse kasa olarak ben Suntadan kendim yapmayı düşünüyorum Projenin Asıl amacı zaten kasa
Parçalar yukarıda belli eski kasadan kalan fanları kullanacağım zaten yeni kasada Sizce ne parça eklenip çıkartılabilir ? lütfen 500tl geçmesin sağolun şimdiden
Anakartın zaten eski ve çok da iyi sayılmaz 2 ram slotu var 2x2 tüm kanalları kullandığı için daha performanslı olur mesela ben 4x4 kullanıyorum ama ilerde upgrade yaparım bir 4 daha eklerim diyorsan tek slot al yok bu böyle kalır ömrü bitene kadar diyorsan 2x2 al