Şimdi Ara

küçük bir tavsiye ve yardım istiyorum...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar...daha önce kullanmış veya arkadaşında görmüş etmiş kullanmış kişilerden ayrdım ve tavsiye istiyorum...
    anladıgınız gibi iki makina arasında kaldım...
    uzun zamandır ihtiyaclarımı karşılayacak yeni laptob arıyordum eskı laptobum halen kullandıgım toshiba...ve toşhibadan çok memnunum 2.5 senedir hiçbir sorun çıkarmadı...bundan sonraki laptoblarımda toşhiba olsun istedim ama ne yazıkki benim için en önemli olan hdmi çıkışı ne yazıkki bu yeni toshibalarda yok..

ardından 1 gün önce vatandan hp pavilion dv5 ayırttırdım aldım sayılırda ama daha sonra baktımki toshibanın P300-133 modelinde hdmi var...üstüne üstlük bide şık ve güzel içi dolu bir makina ama 17 inc...

şimdi size danışıyorum pazartesiye kadar sürem var...

almış oldugum hp pavılıon dv5 imi almışken kullanıyım yoksa toshibanın p300-133 modelinimi tereddütsüz alıyım ?
    not:(oyun oynamam laptobda...oyun ihtiyacımı xbox360 da gideriyorum,günlük internet kullanımı ve projectör bağlantısı ile hd film izlemek için kullanıcam...)

P300-133-CORE2 DUO T8300 2.4GHZ-3072MB-320GB-DVDRW-512MB HD3650-CAM-17"-WVPRE

PAV.DV5-1040ET CORE2DUO P8600 2.4GHZ-3GB-320GB-512MB 9600 GS-15.4''-DVDRW/BR-WPR

tavsiyeleriniz benim için şuan çok önemli saygılar....

• Tavsiyeler için lütfen üst konumuzu kullanalım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.