Şimdi Ara

Küçük çaplı e-ticaret!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
4
Favori
4.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, konuya hemen transit geçiş yapacağım. Bugün babam ile konuşurken, istersem ufak çaplı bir mebla ile e-ticaret için bana destek olabileceğini söyledi, bi nevi girişimcilik için fırsat doğdu yani. Çok büyük meblalar değil bu, maksat birşeyler yapabilmek, ufakta olsa bir kar elde edip verilen şans karşısında birşeyler ispatlayabilmek. Başta e-bay gibi sitelerden ucuza ufak elektronik şeyler getirip (Yeşil lazer, pilli hoperlör gibi...) gittigidiyor üzerinden satma şeklinde düşündüm. Bu işle uğraşan ya da parlak fikirleri olan arkadaşlar, ürünler, satış konusunda tavsiye verebilir ise çok makbule geçer arkadaşlar. Tavsiyelere açığım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aynalı Sazan

Merhaba arkadaşlar, konuya hemen transit geçiş yapacağım. Bugün babam ile konuşurken, istersem ufak çaplı bir mebla ile e-ticaret için bana destek olabileceğini söyledi, bi nevi girişimcilik için fırsat doğdu yani. Çok büyük meblalar değil bu, maksat birşeyler yapabilmek, ufakta olsa bir kar elde edip verilen şans karşısında birşeyler ispatlayabilmek. Başta e-bay gibi sitelerden ucuza ufak elektronik şeyler getirip (Yeşil lazer, pilli hoperlör gibi...) gittigidiyor üzerinden satma şeklinde düşündüm. Bu işle uğraşan ya da parlak fikirleri olan arkadaşlar, ürünler, satış konusunda tavsiye verebilir ise çok makbule geçer arkadaşlar. Tavsiyelere açığım.

Sahibinden.com da satmanızı öneririm. Sadece e-bay'den filan almayın İstanbul'daysanız tahtakaleye gidin orada bir sürü harika ürün var.

Ayrıca bazı alıcıların yaş aralığı 16-17 olduğundan kapıda ödeme seçeneği de süper olur.

Edit: Birde o profil fotoğrafınızda ki şeyden satsanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Away From Keyboard -- 15 Eylül 2013; 20:55:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Away From Keyboard

quote:

Merhaba arkadaşlar, konuya hemen transit geçiş yapacağım. Bugün babam ile konuşurken, istersem ufak çaplı bir mebla ile e-ticaret için bana destek olabileceğini söyledi, bi nevi girişimcilik için fırsat doğdu yani. Çok büyük meblalar değil bu, maksat birşeyler yapabilmek, ufakta olsa bir kar elde edip verilen şans karşısında birşeyler ispatlayabilmek. Başta e-bay gibi sitelerden ucuza ufak elektronik şeyler getirip (Yeşil lazer, pilli hoperlör gibi...) gittigidiyor üzerinden satma şeklinde düşündüm. Bu işle uğraşan ya da parlak fikirleri olan arkadaşlar, ürünler, satış konusunda tavsiye verebilir ise çok makbule geçer arkadaşlar. Tavsiyelere açığım.

Sahibinden.com da satmanızı öneririm. Sadece e-bay'den filan almayın İstanbul'daysanız tahtakaleye gidin orada bir sürü harika ürün var.

Ayrıca bazı alıcıların yaş aralığı 16-17 olduğundan kapıda ödeme seçeneği de süper olur.

kıbrıs şivesiyle yazılmış tshirtler var onlardan edinmenizi öneririm. 15tl idi sanırım kıbrısta. 25-30 tl arasına rahat satarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Away From Keyboard

quote:

Yalnız bu vergi olaylarını iyi araştırıp girin bu işe.Bir ara gg benzeri sitelerden satış yapanlara vergi cezası gelmişti.Hatta forumda da bir kaç mağdur olan görmüştüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: SanchezDirty

kıbrıs şivesiyle yazılmış tshirtler var onlardan edinmenizi öneririm. 15tl idi sanırım kıbrısta. 25-30 tl arasına rahat satarsınız.

Alıntıları Göster
    dikkat et maliyeyle başın derde girmesin. iyice araştırmadan sakın girme bu işe. forumda konular vardı maliyenin mektup göderdikleri onlara bir bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: act02

dikkat et maliyeyle başın derde girmesin. iyice araştırmadan sakın girme bu işe. forumda konular vardı maliyenin mektup göderdikleri onlara bir bak.

Alıntıları Göster
    İşler ilerler ise vergisi neyse vermeyi düşünüyorum arkadaşlar, şimdilik maksat bi yoklama çekmek. Olursa vergisiyle, sitesiyle işi e-ticarete dökebilme potansiyeli doğacak. Şu an minimum bütçe ile tutabilecek ufak tefek şeyler getirtme aşamasındayım, bi nevi nabız yoklamak gibi düşünün arkadaşlar. Yani ne olsa tutar, ne olsa alırdınız?

• quote:

İşler ilerler ise vergisi neyse vermeyi düşünüyorum arkadaşlar, şimdilik maksat bi yoklama çekmek. Olursa vergisiyle, sitesiyle işi e-ticarete dökebilme potansiyeli doğacak. Şu an minimum bütçe ile tutabilecek ufak tefek şeyler getirtme aşamasındayım, bi nevi nabız yoklamak gibi düşünün arkadaşlar. Yani ne olsa tutar, ne olsa alırdınız?

Alıntıları Göster
    Takipte kalalım , mantıklı bir konu. Benimde kendi kafamda düşündüğüm bir düşünceydi açıkçası benimde elimde yaklaşık 7 bin lira gibi bir bütçe var. Çok yüksek meblalı ürünler yerine daha sık gidecek ürünlerin işe yarayacağını düşünüyorum. Düşündüğüm zaman benim aklıma en çok yatan telefon aksesuarları oldu. Çünkü şuan 15 yaşında çocuğun elinde bir bir iphone veya s serisi bir telefon mevcut.

• Extuin E kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, onu da düşündüm, ayrıca saat gibi şeyler de çok çabuk gidiyor.
  • yurtdışından birşey getirip satmayı unut.100$-75€ geçmese bile 3-4 kere geldikten sonra vergi alınıyor artık.
  • quote:

Saat işi açıkçası bana biraz riskli geliyor. Sonuçta saat dediğin şey tamamen kişisel zevkler ile belirlenen bir şey olduğu için sen ister istemez kendi kişisel beğenilerinle seçeceksin saati. Bu biraz problem olabilir gibi geliyor bana. Aldığın ürünün garantisinin Türkiye sınırları içerisinde geçerliliği olmazsa en azından iç mekanizma için garanti açıkçası ben olsaydım arardım. Kayış ve cam garantiye zaten girmiyor fakat mekanizma önemli. Açıkçası böyle kalite düşkünü insanımız çok fazla. Orjinal faturalarıyla sana ürünü yollayacak birilerini bulabilirsen düz böyle her zevke hitap edecek t-shirt ve gömlek tarzı şeylere girebilirsin. American Eagle , Fred Perry ve Abercrombie bu konularda iyi karlılık getireceğini düşündüğüm bir şey fakat e-bay'a baktığın zaman ciddi anlamda çok fazla çakma ürün mevcut. Aldığın ürünlerin faturalarını alırsan Türkiye içerisinde satış sağlayabilirsin. Örnek veriyorum aracı olarakta bu işi yapabilirsin kar markajı koyarak. Örnek veriyorum ben e-bay'den bir ayakkabı beğendim TL cinsinden değeri 130 lira. Bana diyeceksin aracılığı yaparım , ödemeni gerçekleştiririm vs. Senden isteyeceğim para 140 lira gibi bir şey yapabilirsin. Belki büyük kar sağlamaz fakat sürüm elde edebilirsen.

• quote:

Hocam Beats(replika) getirip satın.İsterseniz PM atın size yardımcı olurum.

Not:amacım beats satmak değil
  • Vergisi ödenir hocam, problem değil. Ticaret yapacağız sonuçta.
  • quote:

Vergisi ödenir hocam, problem değil. Ticaret yapacağız sonuçta.
    O beats replika için bana pm atabilir misiniz acaba? Açıklayıcı bir şekilde rica etsem. Vaktinizi çok almak istemiyorum fakat ortalama maliyet , malın gelimi ve ortalama satış fiyatlarıyla ilgili bir şeyler söyleyebilirseniz pm olarak hem arkadaşa hem bana sevinirim.
  • quote:

Vergisi ödenir hocam, problem değil. Ticaret yapacağız sonuçta.
    Yüksek komisyonlu E-Ticaret Site Kurulumu

Birçok kişi internette ürünlerini satabilmek için uygun fiyatlı eticaret sistemi aramaktadır. Ödeme onayından itibaren 1-24 saat içinde ürün online olarak müşteriye teslim edilir. 7/24 Destek ve yardım.

http://www.xticaret.com/xticaret/?158

hazır e ticaret sitesi fırsatları için tıklayın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Carter

quote:

Hocam ben de biraz bilgi alabilir miyim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meert.

quote:

quote:

Hocam isterseniz pm atın ordan konuşalım.
  • Aynalı Sazan kullanıcısına yanıt
    getirceğin ürünü belirle. bu sitelerde çeşitli isimlerde sayfalar aç ürünü koy bi piyasayı yokla (bir ay kadar) talep olursa getirt derim hem daha garanti olur gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tepük

getirceğin ürünü belirle. bu sitelerde çeşitli isimlerde sayfalar aç ürünü koy bi piyasayı yokla (bir ay kadar) talep olursa getirt derim hem daha garanti olur gibi.
    HOCAM YURTDIŞINDAN ELEKTRONİK ÜRÜN GETİRMEYE PEK YANAŞMAYIN. BEN TAŞINABİLİR KALEM ŞARJ GETİRMEYİ DÜŞÜNDÜM. BAYA ARAŞTIRDIM. GELEN MALLARIN YARISINA YAKIN BOZUK ÇIKMA İHTİMALİ VARMIŞ. KARGO ÇOK YÜKSEK. YÜKSEK MEBLADA GETİRMEK LAZIM GÜZEL KAR YAPABİLMEK İÇİN. YANİ EN AZ 2000TL GİBİ ... BENDE ÇOK DÜŞÜNDÜM NET ÜZERİNDEN NE ALABİLİRİM DİYE.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Meert.

quote:

quote:

Hocam isterseniz pm atın ordan konuşalım.

hocam profiliniz görünmüyor ama konu hakkında banada pm atabilirmisiniz?

• Bende girecem bu ise yaklasik 1 aydir fizibilite piyasa yoklamasi yapiyorum oyun urunleri cok gidiyor bakarsin beraber gireriz pm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.