Şimdi Ara

küçük - çok küçük bi sorunum var :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim 2.8c yi o sekilde ayirmsitim thermaltake heatsinkten....isiyşa bi turlu basaramamistim soguk aninda cikartmami sagladi....ayni dandik termal silikondan vardi
    quote:

Orjinalden alıntı: YAZICIOĞLU

quote:

Orjinalden alıntı: mete656

biraz isi veya asiri soguk isinizi gorur....eger anakarti sokup poesete koyup derin dondurucuya koyabilme imkaniniz varsa macun dandik oldugundan -10 derecede donacaktir ve raharlikla heatsinki cikarirsiniz....
    veya tam tersi isi....ya anakarti sokun ve k8 anakartlardaki gibi backplate i sokerken fon makinesiyle anakarti isitin islemcinin tam arkasindan...ya da kasasiz kurulum yapin, islemciyi bi prime gibi bi programla isitin(bu arada fan devrini dusrun) biraz isittiktan sonra fisi cekin ve heatsinki sokun....kolay gelsin

Soğuk yanlışta ısı doğru
    Aşırı soğukta termal macun donuyor ve işlemciye japonla yapıştırılmış gibi oluyor.

• aynısı banada oldu artic silver 5 aldım daha headsink'i sökmedim ama sökmeye çalıştığımda ne olucak bakalım.
  • Ben aynı sorunu kuzey köprüsünde yaşadım. Sağa sola oynattım çıkmadı. Biraz asılınca geldi. Tamamen vakumdan kaynaklanıyor. Bu kadar kesin konuşmamın sebebide şu. Kuzey köprüsünün soğutucusunu değiştireyim dedim. Dediğim gibi biraz asılınca orjinal soğutucu çıktı. Sonra diğer soğutucuyu A.S. seramikle taktım. Daha bilgisayarı monte etmeden tekrar soğutucuyu çıkarmak zorunda kaldım. Ve yine aynı sorunla karşılaştım. Bu vakumdan kaynaklandığından eminim. Nede olsa termik macunları soğutucu takıldıktan sonra arada hava kalmasın ve ısıyı iletsin diye yapıyorlar. İyiki benimde kuzey köprüsü heatsinkle birlikte gememiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: YAZICIOĞLU

quote:

Orjinalden alıntı: SebA_StiAn

valla çizik e hiç benzemiyo abi söliyim
    benim de aklıma çatlama imkansız gibi geliyo
    forumda bir kere o bakırın çekirdeğe lehimli olduğunu duymuştum
    oda aklıma yatmadı ama öle bişe ise çatlama olma olasığı hiç olaz idi

Bakırın çekirdeğe lehimli olması imkansız.
    P4 ün bakırıda çok kalın çatlaması imkansız.

banda imkansız geliyo da bilmiyom biri sallamıştı
    biri soğutucuyu sökerken çekirdek te birlikte gelmişti
    ve hatırladığım kadarı ile biri de orataya öle bişe atmıştı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.