Arkadaşlar bana HAFİF ve PİL SÜRESİ UZUN bir notebook lazım.
Bütçe 1200$+KDV maksimum çıkabileceğim. 12" olmasını hafiflik ve batarya süresini uzattığı için istiyorum, oyun oynamam, ekran kartı lazım değil, AŞIRI HIZ lazım değil, AMD işlemci de olur.
Tek ricam GÖRÜNTÜNÜN NET OLMASI çünkü 12" küçük okumada zorluk çıkarmasın, birde HARİCİ OPTİK olmasın, gittiğim yere Harici DVD okuyucu/yazıcı taşımak zoriş.
Kullananlardan, üstadlardan tavsiye istiyorum, yardımlarınız için teşekkürler.
msi s262 son versiyon ama 200$ daha vermen azım 9 hücreli pil ile 4.5 saat gider
Arkadasım ben sana TOSHIBA MARKA U200 SERİSİNDEN Bİ NB ÖNERRİM NORMALDE SATISI 1599$+KDV OLAN Bİ NB ŞİMDİ 1399$+KDV YE SATILIYOR VEDE PİLİ 4:40 DK GİDİYOR CORE DOU İŞLEMCİ PARLAK EKRAN COK GÜZEL BİŞEY EGER İLGİLENİRSEN MODELİ U200-148
DÜŞÜNÜRSEN YARDIMCI OLABİLİRİM SATAN BİRYER BİLİYORUM..
Ama TOSHIBA iyi gözüküyor. TruBrite ekran istediğim kaliteyi verecek gibi görüntüde..
quote:
Arkadasım ben sana TOSHIBA MARKA U200 SERİSİNDEN Bİ NB ÖNERRİM NORMALDE SATISI 1599$+KDV OLAN Bİ NB ŞİMDİ 1399$+KDV YE SATILIYOR VEDE PİLİ 4:40 DK GİDİYOR CORE DOU İŞLEMCİ PARLAK EKRAN COK GÜZEL BİŞEY EGER İLGİLENİRSEN MODELİ U200-148
DÜŞÜNÜRSEN YARDIMCI OLABİLİRİM SATAN BİRYER BİLİYORUM..
Bir PM atabilirsen uygun fiyata alabileceğim yeri sana zahmet. TOSHIBA için. İstanbuldayım.
Sağolasın.
S262 kullanmistim kisa bir sure biraz fazla isiniyor cihaz, hatta onun icin titan fan pad almistim. Bunuda goz onunde bulundurmani tavsiye ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme