muhalefet demden sonra gözünü 5+ yaşa dikmiş. |
Küçük Kızın İsyanı Ülkede Gündem Oldu, ' Artık abur cubur da alamıyorum ' (2. sayfa)
-
-
Ben alışverişten artan bozuk paraları yağ tenekesinde biriktirir ekran kartı alırdım. 460ti 560ti en sonda 1080 ti alabilmiştim . Bozuk paralar hala yağ tenekesinde duruyor aylar önce bir tanesini açtım saydım değmez bu eziyete dursun daha iyi dedim . Yorulduğumda ki rakam 680 tl di ki içinde 50 kuruş bile çok az var hepsi 1 tl .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ailesine aglasın. Ailesinin çocuga çikolata alacak parası yok ama patır patır çocuk yapıyor hala.
-
Böyleleri çocuk yapmalı. C*kolata yemeden doğal büyüyor. Şeker bile yemesin hatta ya da cok az yesin. Boksa yazılsın boks yapsın. Sağlıklı sporcu olur.. Şekersiz, ç*kolatasız doğal bir şekilde protein alsın, et pahalıysa yulaf ve bakliyat yiyebilir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Kasım 2024; 13:12:50 > -
AKP'li dayı: Sen de yeme.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Kasım 2024; 13:11:56 >
-
Bu yaşta çocuk oyun oynaması mutlu olması gerekirken neler konuşuyor nelerden şikayet ediyor yazık çok yazık bu ülke bunları hak etmedi.
-
Reis sağlığınızı düşünüyor, ne yapsa beğenmiyorsunuz; uzun ekonomiste nankörlük etmeyin.
-
Yoo gayette haketti.
-
Çocuk ucuza veren bakkaldan da bıkmış
Babuş senin bu kadar taş kalpli olmadığını biliyorum, yapma Allah aşkına bu kız da mı tiyatro yapıyor şimdi
-
Ucuz etin yahnisi falan olmasın diye herhalde
-
Olabilir
Malum Haber kanalı editörü olabilir misin acaba?
Vites yukselt daha ilerisini dusun
5 yaşında kaç seçim görmüş olabilir altı bile bezlidir.
-
Kız durum tespiti yapıyor sen ne diyorsun
-
80 ve 90'lı yılları yaşayanlar zaten bilir ama 2000'li yılların başında bile cebinde ki madeni para ile; simit alırdın, gofret alırdın, cips alırdın, alırdın da alırdın hatta biraz fazlaysa sigara bile alırdın.
Bugün bir paket sigara almak için 82 adet 1TL lazım.
Bugün bir adet gofret almak için 20 adet 1TL lazım.
Bugün bir adet simit almak için 15 adet 1TL lazım.
Ülke bitmiş okeye dönüyor, hatta yerde ki taş da bitmiş ama hala uyuyan milyonlarca toplum...
100 sene sonra ki tarih kitaplarında bugünü okuyanlar sayfalara balgam atacak.
-
o yaşta altına yapıyordun kızdan durum tespiti diyorsun size dem bile bile fazla.
-
şimdiki bebeler çikola için ağlıyor ben çocukken bakkaldan anca kuruşluk sakız alırdık.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X