neden özkankkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk adlı yaşam formunun avatarını kullanıyorsunuz? forumda toplu bir hareket mi var? bir kaç kişide daha gördüm. |
Küçük Kızın İsyanı Ülkede Gündem Oldu, ' Artık abur cubur da alamıyorum ' (3. sayfa)
-
-
Küçük kız kendince ekonomik sıkıntılarını anlatıyor işte, ne demesini bekliyorsun? Allah akıl fikir versin ne diyeyim
-
Bunlarin harbiden sirazesi kaymis iyice. 5 yasinda kizi ajan ilan ettiler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o kadar düşmüşsünüz. sizi demde kesmez
-
Ch0marlar ve kanalları aburcubur sağlıksız yeme işte daha iyi diye enflasyonu savunmuştur kesin. Tamam aburcubur zararlı da her şey pahalı, ona ne yapacağız yiğenim?
Amerikada kilosu 6.99$ olan kırmızı et tr de angus eti tam 3 kati! 3! Bu hükümetin derhal domuz eti satişini yapmasi lazim bu gidişle millette beyin felan kalmıyacak proteinsizlikden...
-
Burada adamı yatırıp yatırıp seviyorlar. Saplayan saplayana.
Pedofil cemaatci kafalardan cocuklari baska gozle gormelerini bekleme, cok buyuk beklentiye girmissin :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Enflasyon başka konu ama paran varsa bile yemeyeceksin, yeğenim. C*kolata, Gofret, abur cubur ve kırmızı et de zararlı. Sigaradan bile zararlı. Hastanelerin damar cerrahi bölümlerini dolaş, ayağı bacağı kesilen adamları gör, ibret al. 24 yaşındayken salonda body çalışıyorum, ehtiyar bir adam geldi, sohbet esnasında, o kadar çok et yeme kolesterolün yükselir dedi, bu ne diyor lan 24 yaşında kolesterol mu olur demiştim kendi kendime ama o yaşlardan itibaren damarlara yağlar ve kolesteroller birikmeye başlıyor zaten. 20 sene sonra da oranızı buranızı buduyorlar.. Yıllardır kırmızı et yemiyorum. Çoğunuzun sonu damar cerrahisinde ameliyat ya da budama operasyonu olabilir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 29 Kasım 2024; 10:9:3 > -
Kırmızı et proteinin tek kaynağı değil. Yaşayan her organizmada protein var. Yaşayan herhangi bir organizmayı yersen buna bitkiler dahil protein alırsın. Hatta teorik olarak böcek yesen yine protein alacaksın. Domuz etini tat olarak çok severim ve çok nadiren sırf keyif için yerim. Almanya'da çalışıyorken, oraya özel domuz sosislerini de zevkle yiyordum. Fakat Domuz etiyle beslenip domuz gibi olmak çözüm değil.
Millet buna yüklenirse damar hastalığından sakat kalır ve öbür tarafı boylar. Tavuk eti ve tuna konservesi en iyi hayvansal protein kaynağıdır sonra sağlıklı protein için bakliyatlar da gayet uygundur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 29 Kasım 2024; 10:41:50 > -
iyi güldüm hocam... millet zaten et yiyemiyor yediği sebzelerde zehirli. En azindan bari kırmızı et yesinler...
-
Tekrar yazmaya gerek duymuyorum, iyi oluyor, yemesinler. Bir de bunları, ateroskleroz yüzünden tedavi edip, milletin vergilerini harcayacaklar.
Senin bahsettigin kitlenin, fazla zeki olmamasının sebebi bu değil, zekada genetik belirleyicidir. Bazı toplumlar, genetik olarak diğerlerinden daha zekidir. Kilo kilo et yesinler yine zeki olmayacaklar.
Hatta AĞP'li olmamak bile yüksek bir zeka için yeterli değil. Zekada tek bir belirleyici var o da genetik. Baban, büyükbaban falan zekiyse sen de zeki olursun..
Bunun ispatı olarak, muhalif platformlar olan, sozluk sitelerine git, oralardaki başlıkları ve yorumları oku. Oralardaki o yüksek zekayı gör ve ibret al..
Sen kırmızı et yemiyürler, ondan AĞP'ye oy veriyürler sanmaya devam et..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 29 Kasım 2024; 13:43:17 >
-
Hayret bı dayı gelip sen ne gorduğki ğizum biz yağ .... falan dememiş. Yoksa artık dayılar 10 bin lira ile sokagada çıkamaz mi oldular
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dese de haklı. Devlet her vatandaşa x kilo et garantisi mi vermiş? Her vatandaşa 10 paket c*kolata vereceğiz mi demiş?
Eti, ç*kolatayı, gofreti cipsi yiyecekler, sonra ateroskleroz ve damar sertliğinden tedavi görüp, gereksiz sağlık harcamalarına sebep olacaklar.
Et bulamıyorlarsa ot yesinler. Bak ot yani Ispanak ve Semizotu 10 numara protein kaynağı.
Sodom'un 120 gününü izlesinler bile demedim demem.. Bitkisel protein en sağlıklı seçenektir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 29 Kasım 2024; 14:4:6 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X