Şimdi Ara

Küçük Motorlu Araçlara Tövbe (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
4
Favori
4.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sizin gözünüzle ölçtüğünüzü wikipedia ve Hummer H1'in teknik verilerine alternatif mi kabul edelim? Dünyanın en dik yokuşunun linkini yolladım siz daha diki burada var diyorsunuz. Hadi diyelim görmediler sizin orayı, atladılar. Hummerın tırmanma limitinden yüksek yerlere tırmanan araçlar var bir yandan da bunu iddia etmiş oluyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopukabuzer

quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

Dediğiniz yolu istanbulda oturduğumdan bende biliyorum 2 ye ayrılan yolu diyorsunuz sanırsam ve 1.3 motorun o rampada bayılması bence normal
    Ford connect tarzı sizin için daha iyi olur madem yakıt farketmiyor

dAynen öyle bayılıyorda çok ağırlık varken kalkmıyor boş olsa eyvallah ama ağırlık fazla benimde ailem kalabalık ssahile inerkende o yolu kullanıryorum. Connect düşündüm bu aracı almadan önce ama aradığım rahatlığı bulamadım. Yakıt olarak farkeder zaten bu yüzden bu motoru seçtim ama zaten yokuş ve sollama yapınca yine yakın değerlerde çıkıyor tabi boşken ayrı bir mesele o zaman kokluyor önemli olan doluykende çekmesi. ama bundan sonra 1.6 Multijeti seçicem o kesin.

Ne diyeyim sizinki bilerek lades olmuş

Rampa yukarı , yük dolu zorlamananıza pek gerek yok hem yakar hem gitmez dediğiniz gibi hayırlısı olsun ne diyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: voodoo mojo

1.3 multijetin kalkamadığı yokuşlar var ankarada :)

hahahah dik'e yakın
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.