Şimdi Ara

Küçük Mutfakta Bulaşık Makinesi İçin Yer Montaj Sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, evimizde mutfak küçük çamaşır makinesi garip olsa da mutfakta duruyor çünkü banyo da küçük. Mutfak tezgahının olduğu kısımda bölümler şöyle ilerliyor sebzelik (boş alan) > mutfak dolap bölmesi > ankastre fırın > çekmeceler > çamaşır makinesi > buzdolabı. Bulaşık makinesi almak istiyorum ancak yer sıkıntısından dolayı kafama takılan bir şey var ben bu ilk yazdığım boşluğa makineyi koyup ankastre fırının arkasından boruyu geçirebilir miyim? Herhangi bir şekilde montaj talimatlarına aykırı olur mu? Diğer bir seçeneğim de neredeyse aynı fiyatta olmasına rağmen setüstü bulaşık makinesi almak olacak onu da lavabo altına koyacağım.

• Ankastre fırının hiç bir evde sık kullanıldığını görmedim onun yerine alabilirsin evet ocak altında bulaşık makinesi garip olabilir ama yer sıkıntısı varsa ve daha sık kullanırım ihtiyacım var diyorsan neden olmasın.Fırının yerine davul fırın veya mini fırın alıp buzdolabının üstüne koyabilirsin

• rayli82 kullanıcısına yanıt
    Yok ocak altına değil sebzelik koyduğum boş alana almak için soruyorum. Hani boruları geçirdik diyelim fırının arkasından erime veya elektrikten dolayı bir sıkıntı çıkar mı dedim. Buzdolabının üstünde de küçük raf var boşluk fırın için yeterli değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mutfak dolabının altındaki baza kapağını açıp hortumları dolapla zemin arasındaki boşluktan götürebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    Su birikme gibi biri durum olur mu peki zeminden gidere bağlanacağı için? Ç.M. direkt dibinde ve gider borusundan daha yüksekte atık kısmı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.