Bir tanıdığım küçük çocuğuna almak için benden laptop belirlememi istedi. Netbook mu yoksa biraz daha ekran kartı iyi, işlemcisi iyi olan kolay taşınabilir (max 13.3' - 14') bir notebook mu alacağına karar veremedi yani ikisinide tavsiye edebilirsiniz. Netbooklarlarda 10' olmazsa iyi olur.
Fiyat olarak 1500 liraya kadar önerebilirsiniz, ancak önerdiğiniz notebooklar biraz performanslı olmalı ki alındığına değsin.
Renk pek önemli değil. Bu önerdiğin laptopun ekran kartı nasıldır? ( Intel GMA 4500MHD - 1340 Mb) kullanan var mı? Hangi oyunları oynatabilir?
quote:
Orijinalden alıntı: evrenos86
Merhaba arkadaşlar,
Bir tanıdığım küçük çocuğuna almak için benden laptop belirlememi istedi. Netbook mu yoksa biraz daha ekran kartı iyi, işlemcisi iyi olan kolay taşınabilir (max 13.3' - 14') bir notebook mu alacağına karar veremedi yani ikisinide tavsiye edebilirsiniz. Netbooklarlarda 10' olmazsa iyi olur.
Fiyat olarak 1500 liraya kadar önerebilirsiniz, ancak önerdiğiniz notebooklar biraz performanslı olmalı ki alındığına değsin.
Önerilerinizi bekliyorum.
Hayırlı günler.
bence ona notebook alınır çok büyük olmıycak şekilde daha sonra oyun da oynar ekran kartı güzel ve 14'' ekranı 5730 ekran kartına sahip tevsiye ederim...
Önerilerinizi bekliyorum.
Hayırlı günler.
bence ona notebook alınır çok büyük olmıycak şekilde daha sonra oyun da oynar ekran kartı güzel ve 14'' ekranı 5730 ekran kartına sahip tevsiye ederim...
İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i3 İşlemci Hızı 2.26 GHz İşlemci Numarası 350M İşlemci Ön Bellek 3 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 3 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Sabit Disk Kapasitesi 320 GB İşlemci Markası INTEL VGA Chipset Markası INTEL VGA Chipset Modeli 4500MHD Ekran Boyu(inch) 13.3" Monitör Tipi WXGA Maksimum Çözünürlük 1366 x 768 Optik Sürücü DVD±RW Dual Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr Ağırlık 1.95 Kg Ekran Kartı Tipi Paylaşımlı Hafıza
İşlemci Teknolojisi Intel Core İ3 İşlemci Hızı 2.13 GHz İşlemci Numarası 330M İşlemci Ön Bellek 3 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 3 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Sabit Disk Kapasitesi 320 GB İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası Max.968 MB VGA Chipset Markası INTEL VGA Chipset Modeli 4500MHD Ekran Boyu(inch) 13.3" Monitör Tipi WXGA Maksimum Çözünürlük 1366 x 768 Mobil Özellikler Kart Okuyucu, Wireless, Kamera İşletim Sistemi Win 7 Home Basic Tr Ağırlık 1.8 Kg Ekran Kartı Tipi Paylaşımlı Hafıza
Dell 1400-1500 civarı, acer 1300-1400 civarı. Başka önerileriniz varsa da bekliyorum.