Şimdi Ara

Küçük odaya Büyük Klima

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

14 metre karelik salona uygun fiyatlı bulduğum için 18bin btu klima aldım, teslimat yapıldı ama daha kutuları açılmadı.

inverter olduğu için odayı çabuk soğutup rölantide çalışır diye düşündüm.

acaba verimsiz mi çalışır, iade edip 12lik mi sipariş versem. yoksa alınmış alınmıştır, kalsın mı karar veremedim.

klima modeli: vestel flora 186.

bunu iade edip 12 lik alırsam 2 bin liralık zararım olacak. çünkü siparişi geçen hafta vermiştim hem 12liye hem 18liğe zam geldi.

ayrıca klimayı bu evde sadece bu yaz kullanacağız sene sonu başka eve taşınma planımız var.

Teşekkürler.

• erenn10 E kullanıcısına yanıt
    Doğru düşünmüşsünüz. Yeni 18likler zaten pek 18 lik gibi değil. Sabit sıcaklık ve rölantide çalıştığı sürece faturada çok fark olmaz. İade etseniz kargo parasını ve zararı faturadan 4-5 senede anca çıkarırsınız.

Evap daha büyük olacağı için daha çok nem alacaktır, dolayısıyla doğru kullanımda 12 liğe göre tasarruf etme ihtimalinizde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 24 Mart 2025; 13:26:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, hatalı tercih yapmışsınız. Eğer kurulum yaptırmadıysanız iade edip doğru BTU değerine sahip bir ürün almanız daha iyi olacaktır. Koşullarınızı ve bütçenizi yazabilirseniz yardımcı olmaya çalışayım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.