Şimdi Ara

Küçük odaya büyük tv pişmanlık mıdır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evimin oturma odası 22 metre kare ve dikdörtgen şeklinde... tv yi uzun kenara koymayı düşünüyorum ve yaklaşık 2 - 2,5 metre izleme mesafesi olacak...
    en az 55 inç ( fiyat performans ürünü bulursam 60 inç) led tv almayı düşünüyorum... sizce pişman olabileceğim detaylar var mıdır ? optimum izleme mesafelerine göre izleme mesafem biraz kısa kalıyor sizce bu problem büyük bir problem mi ?

• 55 için minimum 3 metre izleme mesafesi gerektiğini duymuştum.

Kaynak:http://www.ntvmsnbc.com/id/25025039/
  • Yoğunlukla hd içerik izleyecekseniz 55" makul olabilir. Sd yayınlar çekilmez olabilir. Siz alışsanız bile, eve gelen dost akrada bu tv niye kötü gösteriyor der durur, sinir sahibi olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sd yayınlarda kesinlikle pişman olursun hd de bile çok kısa bana göre 2 metre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de çok büyük olur.Ben 4,5 metre izleme mesafesi için 47 inç kullanıyorum.

• Kesinlikle 47nin altina inme derim.4m den 47 izlyorum normal geliyo.55 olsa da olurmus.

• quote:

Orijinalden alıntı: antibiotic1907

Evimin oturma odası 22 metre kare ve dikdörtgen şeklinde... tv yi uzun kenara koymayı düşünüyorum ve yaklaşık 2 - 2,5 metre izleme mesafesi olacak...
    en az 55 inç ( fiyat performans ürünü bulursam 60 inç) led tv almayı düşünüyorum... sizce pişman olabileceğim detaylar var mıdır ? optimum izleme mesafelerine göre izleme mesafem biraz kısa kalıyor sizce bu problem büyük bir problem mi ?

Benimde durum aynı ve son kararım Samsung48' = 121 cm yada LG-47'-49' = 119 cm arasındayım bencede makül olan bu yakınlaştıkça açıklar ortaya çıkıyor ve 3 D nin keyfi çıkmıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5.5 m den 60 inç kullanıyorum sd ve hd görüntü süper sd ve hd görüntüye yaklaştığım zaman görüntü bozuluyor bence küçük almanız iyi olur bir tanıdık 2 3 m mesafede led kullanıyor görüntüsü inanılmaz kötü ayrıca çok göz alıyor o ışık gündüz vakti gitmiştim akşam ne olur bilinmez :)

• Maddi olarak imkan var ise 2,5 m için 55 inç iyi bir tercih olur. Ben 25m2 lik salonum da 55 inç kullanıyorum. İlk gün büyük mü oldu acaba dediğimiz tv ikinci gün gözümüze küçük gelmeye başladı. Odanın hakkı 60 inç miş. Sizin için 55 inç en ideali yeriniz de olsam bunun altına düşmezdim.
  • antibiotic1907 kullanıcısına yanıt
    Bacanak sizin durumunuzdaydı.
    Odası 15 metrekare.
    55La660 aldı, çok güzel.
    Yakın olan koltuk 1 metreden yandan tabiki çok iyi degil ama 2 metre mesafeden gayet yeterli. Ve zevkli.
    Panel 50 hz olmasın,
    Lg 55Lb580 ve 620 de panel 50 hz,
    Lb650 ve üstünde 100hz.
    Sony 55w805 modeli de çok iyi, 3500 lira civarı.
    Samsung 55h7000 de çok iyi, 6 bin serisi de alınabilir,
    55 inç den büyük alma.
    Vestel 65 inç 3500 liraydı ama panel çok kötü, sanki animasyon izliyormuş gibi, hiç net değildi,

• quote:

Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

5.5 m den 60 inç kullanıyorum sd ve hd görüntü süper sd ve hd görüntüye yaklaştığım zaman görüntü bozuluyor bence küçük almanız iyi olur bir tanıdık 2 3 m mesafede led kullanıyor görüntüsü inanılmaz kötü ayrıca çok göz alıyor o ışık gündüz vakti gitmiştim akşam ne olur bilinmez :)

Tv modeliniz nedir?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.