Şimdi Ara

Küçük sınıf Test sonuçları [b]AUTO MOTOR &SPORT[/b] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir başka alman dergisinin (autozeitung) B kategorisi 2008 karşılaştırması şampiyon tabiki Skoda Fabia

1.-Skoda Fabia 1.4 16V ... (2829 puan)
    2.-Seat Ibiza 1.4 16V ...(2795)
    3.-VW Polo 1.4 ...(2790)
    4.-Toyota Yaris 1.3 VVT-i ...(2771)
    5.-Renault Clio 1.2 16V TCE ...(2730)
    6.-Opel Corsa 1.4 Twinport ...(2729)
    7.-Peugeot 207 95 VTi ... (2696)

http://www.autozeitung.de/online/render.php?render=135244
  • http://www.autozeitung.de/online/render.php?render=135244
    Almancadan çakmamakla birlikte incelemekte fayda var...Baya bir otomobil testi var...
  • @Chevalier bu fabia yı anlatsana biraz eksileri neler? Ne kadardır kullanıyosun? tavsiye edermisin? Hakkaten de bu araç bu kadar başarılı mı? Şöyle ayrıntılı bi değerlendirme rica edeyim.
  • Kısaca şunları söyleyebilirim...
    İç hacmi ciddi manada tatmin ediyor.Bunu bağaj hacmi ile de destekliyor(300lt)
    Uzun yolda çok rahat edilen bir araba hiç yormuyor
    Çoğu kişiye dışardan TDİ motorlar sesli geliyor ama içerde ses yalıtımı hiç te kötü degil rahatsızlık yok
    Sınıfına göre uzun boylu insanların da rahat edebilecegi hatta arkadaki insanlara da rahatlık sunan bir otomobil
    Dizeller için söylüyorum ekonomi gayet iyi şehir dışı ortalama 4.5 şehir içi ise 5.5 gibi yakıyor
    Yol tutuşu iyi virajlarda dengeli direksiyon tepkisi gayet başarılı
    Vites geçişleri çok rahat

Dur kalklarda biraz hantal kalıyor
    Görüş açısı biraz daha iyi olabilir.
    Fiyat olarak bence biraz pahalı...
    Görüntü olarak benim hoşuma gidiyor ama bu durum öznel bi durum...
    Varsa soruların elimden geldigince yardımcı olurum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CHEVALIER -- 30 Aralık 2008; 23:06:08 >
  • bu testler tabiki biraz yandaş oluyor ama bağnaz düşüncelerle bu arabalara bakmak saçmalık

toyota yarisi oldum olası sevmemişimdir o iç ve dış tasarımla 1. olduğu testleri kabul edemem bu da benim bağnaz düşüncem:)

honda jazz şu anda ne kadar fiyatı yüksek olsada donanıma oranlarsak mantıklı arabalardan biri. yol tutuş konusunda diğerlerinden eksiği olması mantıklı çünkü diğerlerinden yüksek, ama kullanışlılık, bagaj genişliği ve ekonomisi yönünden bence çok mantıklı

clio yu bilmeden yerli yersiz eleştiren arkadaşların da clioya binmesi ve kullanmasını tavsiye ederim özellikle dynamique versiyonu malzeme kalitesi yönünden çok iyidir ve yol tutuş ve konforu çoğu arbadan iyidir tek sorunu çok hassas olan direksiyonudur bu zaten renaultun en büyük sorunudur

skoda fabia nın böyle çoğu testten birinci çıkması bence şans değildir kullanmadım bilmiyorum ama iyi bir arabaya benziyor tek eksisi euroncaptan 5 yıldız alamaması 4 yıldızda kalması benim için

cliodan ibizaya geçen bir arkadaş clionun daha iyi olduğunu söylemişti

diğer arabaları pek bilmediğim için yorum yapamayacağım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.