Şimdi Ara

KÜÇÜK SINIFTA HANGİ DİZEL OTOMOBİLİ TERCİH ETMELİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o zaman bizdeki meganlarda türk arabası :).. cordoba nın ön kaputu açıp incelemeni tavsiye ederim... bunlar marketing olayı...almandan kastım VW audi desteğinde ve denetiminde bir marka %99 u VW nin... doğum yeri ispanya olsun OK.. aracın tek eksisi yalıtımı... gerçi bu günümüz araçlarının hepsinin sorunu.. ben 2000 model VW polo classic imi bazı yönlerden özlüyorum. Artık tüm firmalar maliyet azaltma peşinde...
  • fiesta yada punto
  • ben diğer araçları kullanmamakla beraber sadeceakrabamıza ait olan vw polo (2004 tdi) kullandım ve performans bakımından çok güzel araçtı.Araç 90000'de bir kez klima borusu delindi arızadan sayarsan

DAS AUTO
  • Bende çok düşündüm değerlendirdim bu sınıf araçları sonunda Opel Corsa ve Renault Clio arasında kaldım ve Clioyu seçtim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bdx

o zaman bizdeki meganlarda türk arabası :).. cordoba nın ön kaputu açıp incelemeni tavsiye ederim... bunlar marketing olayı...almandan kastım VW audi desteğinde ve denetiminde bir marka %99 u VW nin... doğum yeri ispanya olsun OK.. aracın tek eksisi yalıtımı... gerçi bu günümüz araçlarının hepsinin sorunu.. ben 2000 model VW polo classic imi bazı yönlerden özlüyorum. Artık tüm firmalar maliyet azaltma peşinde...

ben seata karşı değilim hatta beğendiğim bir markadır.seatı vw satın almış olsa dahi o bir ispanyol arabasıdır tıpkı skodanında çek arabası olduğu gibi . elbette bu araçların motor ve yürüyeni ve şaseleri vw dir .ama isimleri , dogdukları ülkeler ve araçların kasaları ve modelleri farklıdır.
    reno megane sadece türkiyedede üretilen bir markadır . meganın ne farklı bir ismi ne farklı bir markası yoktur.

• listenizi okudum, sonra bir defa daha okudum.

seçemeklerin arsında toyota yaris yok.

bu durumda size tavsiyem istediğiniz herhangi bir aracı almanızdır.
  • tek kriterin yakıtsa bunlar arasında 0.5 lt oynar senin için önemli olanları sıralaki yardımcı olalım
  • gerçi hep ecnebiye gidiyoor sonucta paramız. tartışacak bir sey yok aslında. farklı farklı pazarlama taktikleri..
  • 1)GP
    2)Corsa
    3)Yaris
    4)Clio
  • HEPSI IYIDE HANGI ARACIN ICI DAHA GENIS? DANA FERAH? YAKITLARI BIRBIRINE YAKIN HEP. COGUNDADA AYNI MOTOR VAR ZETEN! HANGISI DONANIMLI MESELA?
  • 1)Clio
    2)207
    3)Corsa-GP
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bayern.cousen

1)GP
    2)Corsa
    3)Yaris
    4)Clio

Sana ilkkez katılıyorum malik
  • quote:

Orjinalden alıntı: nnsevim

HEPSI IYIDE HANGI ARACIN ICI DAHA GENIS? DANA FERAH? YAKITLARI BIRBIRINE YAKIN HEP. COGUNDADA AYNI MOTOR VAR ZETEN! HANGISI DONANIMLI MESELA?

iç hacim olarak listedeki araçların en genişi en ferahları mitsubishi colt ve notedir

listede cerato var ancak cerato B segmenti değil onu değerlendirmeye tabi tutmuyorum.

ancak jazz ve note colta eşdeğer iç hacim sunmaktalar b segmentinde.

diğerlerinde özellikle arka diz mesafesinde sıkıntı yaşanmakta.

donanım olarak paket paket değişir hepsi mühim olan eşdeğer paketi daha ucuza vermekte.

motor olarakta 1.5 95 hp 210 nm tork mersedes cdi motoru kullanmakta ki bu bahsettiğiniz gibi aynı motorun bir çok modelde kullnıldığı dizel piyasasında farklılık yaratıyor kanımca.

listede manuel dizel coltun tüketim değerleri veilmiş. otomatik colt manuel colttan daha az yakıt tüketmekte.

otomatiğinin değerleri( 6 ileri tiptronik şanjıman): şehir içi 5.5, şehirlerarası: 3,8 , ortalama:4,4 litredir

0-100 km hızlanması 9.9 saniyedir.

maksimum hızı 180 km dir.

aşağıdaki resimlerde mitsubishi coltun ön ve arka koltuk diz mesafelerini görebilirsiniz.

en alttaki resim ise iç hacmin büyüklüğü hakkında fikir versin diye koydum.

standart bagajı sınıf ortalamalarında ama koltukları çıkardığınıza minik bir ticari araç gibi oluyor.

ayrıca ek bir bilgi colt sadece ama sadece 3.8 metre uzunluğundadır.

note, 4.1 metre ,gpunto 4 metre,corsa 4 metre, clio 4 metre uzunluğundadır.

hayırlı günler.

KÜÇÜK SINIFTA HANGİ DİZEL OTOMOBİLİ TERCİH ETMELİ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 16 Aralık 2007; 14:14:05 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.