Şimdi Ara

Küçükçiftlik Parktan / Life Parktan Anadolu Yakasına Dönüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar rock off life parkta olucak bildiginiz gibi gidiş yolunu bilen var mı? 21 30 da kornu dinlemeyip dönücez o pek sıkıntı degilde küçükçiftlik parkatn 1 gibi falan dönücez anadolu yakasına nasıl geçebiliriz? özellikle kadıköy üsküdar civarı.

• şuna bir up
  • The Philosopher kullanıcısına yanıt
    Sanırım HW'ye gidiceksin bro. Bende arastirdim halletim. Oncelikle kabataş iskelesine gidiceksin vapurla ordan yürüyerek 15 dakkaya falan küçükçiftlik parka gidiceksin ki çok basit zaten herkes oraya doğru gider. Kime sorsan gösterir yani. Dönüşte küçükçiftlik parktan 15-20 dakka sarı dolmuşlara yürüme mesafesi var. Aynı şekilde bunuda kime sorsan gösterir hatta büyük ihtimal konserden çıkan çoğu kişi oraya gidicek. Oradan kadıköy sarı dolmuşuna binip kadıköye geç. Oradan artık ümraniye falansa ya minibüs ya da taksi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necrowitch -- 28 Ağustos 2015; 22:36:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necrowitch

Sanırım HW'ye gidiceksin bro. Bende arastirdim halletim. Oncelikle kabataş iskelesine gidiceksin vapurla ordan yürüyerek 15 dakkaya falan küçükçiftlik parka gidiceksin ki çok basit zaten herkes oraya doğru gider. Kime sorsan gösterir yani. Dönüşte küçükçiftlik parktan 15-20 dakka sarı dolmuşlara yürüme mesafesi var. Aynı şekilde bunuda kime sorsan gösterir hatta büyük ihtimal konserden çıkan çoğu kişi oraya gidicek. Oradan kadıköy sarı dolmuşuna binip kadıköye geç. Oradan artık ümraniye falansa ya minibüs ya da taksi.

Eyvallah dostum çok sağol. Gidişi biliyorum zaten de dönüş sıkıntıydı, geçen seferki gibi taksi+metrobüs yapmak istemiyordum. Dolmuşlar nerede tam olarak onu da biliyorsan çok sevinirim.

• The Philosopher kullanıcısına yanıt
    Hocam valla ben de tam bilmiyorum benim de ilk gidişim ama hiç sıkıntı olmaz kime sorsan sarı dolmuş durağı nerede diye gösterir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.