Orijinalden alıntı: CrySystem la bi film vardı. uzaydan gelip burun ameliyatı yapıyorlarıdı bi hatuna. köpek falan havlıyordu vs.vs.vs bir de bir film vardı. arabanın altına falan yapışıyorlardı. yuvarlak top gibi birşeylerdi. yuvarlanıp yubvarlanıp adam öldürüyorlardı
Iki filmide biliyorum. hemen hemen tüm uzaylı filmlerini bilirim. nickim TAKEN dizisinden geliyor zaten. bu arada son 2 senedir onlarca ufo gördüm hatta forumda konum var isteyenler inceleyebilir. ss ler falan var.
quote:
Orijinalden alıntı: taken21
quote:
Orijinalden alıntı: CrySystem la bi film vardı. uzaydan gelip burun ameliyatı yapıyorlarıdı bi hatuna. köpek falan havlıyordu vs.vs.vs bir de bir film vardı. arabanın altına falan yapışıyorlardı. yuvarlak top gibi birşeylerdi. yuvarlanıp yubvarlanıp adam öldürüyorlardı
Iki filmide biliyorum. hemen hemen tüm uzaylı filmlerini bilirim. nickim TAKEN dizisinden geliyor zaten. bu arada son 2 senedir onlarca ufo gördüm hatta forumda konum var isteyenler inceleyebilir. ss ler falan var.
Bu film olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: erkahn
quote:
quote:
Ciddiyim arkadasim ben Youtube a denizlide ufo yaz ilk video benim.
quote:
quote:
Sen onu bunu geç hiç uzaylıyla seviştin mi?
quote:
Orijinalden alıntı: bulo206
quote:
Orijinalden alıntı: LastSoldi3r
quote:
Bende 2-3 sene önce izlemiştim bi film hatırlayamıyorum. Zengin işadamları için dünyanın herhangi bir yerinden kız filan kaçırıyolardı ve onlara satıyolardı. Bir şartı vardı işleri bittiğinde öldürmek zorundalardı filan. Yardımcı olursanız sevinirim. Konu kirliliği olmasın açmadım yeni konu.
Taken 96 hours olabilir mi?
Değil arkadaşım. Hatta kaçırıp pazarladıkları kızları bi şato gibi biryere götürüyorlardı. Odalarda elleri bağlı ve kafasına çuval geçirilmiş bir şekilde beketiliyordu. O şatoya gidip işte parayı bastıran adam işini halledip(işkence+testere ile kesme+18 gibi ) öldürüyordu kurbanını.Öldürmeyenlerin üzerine genetiği ile oynanmış vahşi köpekler salıveriliyordu. Köpeklerin kafaları ters dönüktü filan.
Muhtemelen Hostel 1 veya Hostel 2 yani dediğin olaylar bunlarda oluyor :D
quote:
Orijinalden alıntı: ExSeLaNs35
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: LastSoldi3r
quote:
Bende 2-3 sene önce izlemiştim bi film hatırlayamıyorum. Zengin işadamları için dünyanın herhangi bir yerinden kız filan kaçırıyolardı ve onlara satıyolardı. Bir şartı vardı işleri bittiğinde öldürmek zorundalardı filan. Yardımcı olursanız sevinirim. Konu kirliliği olmasın açmadım yeni konu.
Taken 96 hours olabilir mi?
Değil arkadaşım. Hatta kaçırıp pazarladıkları kızları bi şato gibi biryere götürüyorlardı. Odalarda elleri bağlı ve kafasına çuval geçirilmiş bir şekilde beketiliyordu. O şatoya gidip işte parayı bastıran adam işini halledip(işkence+testere ile kesme+18 gibi ) öldürüyordu kurbanını.Öldürmeyenlerin üzerine genetiği ile oynanmış vahşi köpekler salıveriliyordu. Köpeklerin kafaları ters dönüktü filan.
Muhtemelen Hostel 1 veya Hostel 2 yani dediğin olaylar bunlarda oluyor :D
Evet Hostel 2'de birkaç kız vardı, 1'de erkekleri kaçırıyorlardı.
Balon çocuk yada Uçakta şenlik var
arkadaşlar bu arada bende komedi filmi arıyorum su filmi izlemeden ölme deginiz bi komedi filmi varmı
quote:
Orijinalden alıntı: Fuckultéli
Balon çocuk yada Uçakta şenlik var
arkadaşlar bu arada bende komedi filmi arıyorum su filmi izlemeden ölme deginiz bi komedi filmi varmı
hangover,hot tub time machine bu ikisini izle
quote:
Orijinalden alıntı: killsomething
arkadaşlar çok eskiden izlemiştim aile vardı yolculuk yapıyolardı sonra ufo görüyolardı.sonra uzaylılar geliyodu falan bunları tehdit ediyodu ama normal insan kılığında güneş gözlükleri takım elbiseleri falan var.en bütün uzaylıları öldürdüler derken tekrar bi araba geliyodu adamlar iniyodu orda film bitiyodu
Bende buna benzer bse izlemiştim takım elbiselilerdi onlarda. Bide kanları beyaz akıyodu lan neydi o film
evet filmin ismi shadow men arkadaş buraya yazamıyo ben yazdım
film shadow men de download ı yok ya imdb den 3 almış galiba küçükken izlediğimde güzeldi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme