arkadaşlar çok eskiden izlemiştim aile vardı yolculuk yapıyolardı sonra ufo görüyolardı.sonra uzaylılar geliyodu falan bunları tehdit ediyodu ama normal insan kılığında güneş gözlükleri takım elbiseleri falan var.en bütün uzaylıları öldürdüler derken tekrar bi araba geliyodu adamlar iniyodu orda film bitiyodu
allah belanı vermesin.kola içiyodum monitöre fışkırttım.
Bende 2-3 sene önce izlemiştim bi film hatırlayamıyorum. Zengin işadamları için dünyanın herhangi bir yerinden kız filan kaçırıyolardı ve onlara satıyolardı. Bir şartı vardı işleri bittiğinde öldürmek zorundalardı filan. Yardımcı olursanız sevinirim. Konu kirliliği olmasın açmadım yeni konu.
Belki inanmıcaksin ama konuya girmeden önce söz konusu filmin bu film oldugunu sezdim bir anda. shadow men filmin ismi. bende küçükken izlemiştim. filmi senelerdir ariyorum indircem ama bulamadım..
Selvi Boylum Al Yazmalım
quote:
Orijinalden alıntı: bulo206
Bende 2-3 sene önce izlemiştim bi film hatırlayamıyorum. Zengin işadamları için dünyanın herhangi bir yerinden kız filan kaçırıyolardı ve onlara satıyolardı. Bir şartı vardı işleri bittiğinde öldürmek zorundalardı filan. Yardımcı olursanız sevinirim. Konu kirliliği olmasın açmadım yeni konu.
Taken 96 hours olabilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: [HONDA]TYPE-R çiçek abbas
Parçala behçet,kokla beni melahat veya ismet bu ne kısmet de olabilir:D
uzaylilar insan seklien giriyor gunes gozlugu takiyorlardi cunku gozlerini degistiremiyorlardi malum siyah buyuk gozlerdi siyah giyen adamlar gibi bi adi vardi ama MIB olan degil
quote:
Orijinalden alıntı: [HONDA]TYPE-R
çiçek abbas
Hayır, oyuncuları farklı kontrol ettim.
o... çocukları
hayır girmeyim dedim dedim hep takıldı gözüme ah ne oldu bilmyorum MIB diecem oda değil
quote:
Orijinalden alıntı: clanthee
o... çocukları
Sakin ol şampiyon
la bi film vardı. uzaydan gelip burun ameliyatı yapıyorlarıdı bi hatuna. köpek falan havlıyordu vs.vs.vs bir de bir film vardı. arabanın altına falan yapışıyorlardı. yuvarlak top gibi birşeylerdi. yuvarlanıp yubvarlanıp adam öldürüyorlardı
quote:
Orijinalden alıntı: LastSoldi3r
quote:
Orijinalden alıntı: bulo206
Taken 96 hours olabilir mi?
Değil arkadaşım. Hatta kaçırıp pazarladıkları kızları bi şato gibi biryere götürüyorlardı. Odalarda elleri bağlı ve kafasına çuval geçirilmiş bir şekilde beketiliyordu. O şatoya gidip işte parayı bastıran adam işini halledip(işkence+testere ile kesme+18 gibi ) öldürüyordu kurbanını.Öldürmeyenlerin üzerine genetiği ile oynanmış vahşi köpekler salıveriliyordu. Köpeklerin kafaları ters dönüktü filan.