abi ben şimdi biras iri yarıyım cocuk kende öyleydim
macta hep defans oynardım defans demek gelene gir demek tabi
bi foul yapardım karsıtaraf foul derdi kabul edilmezdi
sora toplanırlar foullu giriyozdiye karar alırlar
sürekli foul yaparlar soar mac sanki amerikan futboluna dönerdi herkes birbirine tekme atıyo derken zaten herkes bana cullanırdı çünkü kaleyi çökertirsek olay bitmiştir düşüncesi yalan olmasın çok dayak yerdim
am birini hastaneye göndermiştim kendi ellerimre
abi adamın kafasına hiç taşla vurulurmu manyakmısın sen
öö günden sora beni kral gibi görmeye baslamıslardı baska mahallelerden kalıbımda admlar getirir teke tek çıkcanız derlerdi ne günlerdi be
Önceden volkswagen tospalar vardı biri onları görünce sana vurur vos vos 1,2,3 diye saymaya başlardı en son kimde kalırsa güya onun içinde parlardı.Çocukca salak bişeydi işte.
biz de eskiden arkadaşlar sınıf,mahalle maçı felan yaparken maçın ortasında dalar topa karışırdık.çok zevkliydi.
quote:
Orjinalden alıntı: earandil
eğer biri yeni ayakkabı almışsa o kesin forvet oynamalıydı o maç
başıma gelmişti: oturuyorum bi köşede çağırıyorlar beni, sende oyna, çocuklardan biri bunu tanımıyoz ki dedi, yanındaki de "olsun olum baksana ayakkabılara süper oynar bu"
quote:
Orjinalden alıntı: Gerko
O laflar boy boy seni ........ atlı kovboy , atlı kovboya para verdim seni ........... ben geldim
O lafları atlatırım , ...........'de şampanya patlatırım
O laflar yokuş aşşaaaa , sana girsin dinazor ..........
O laflar beste beste seni ....... kümeste
Alsancak'tan kalktı tren Basmane'de yaptı fren Benimle laf yarışına giren Ya ......'dür ya .....veren
köprü altı camcam seni s...n ...... amcan
BEN KÜÇÜKKEN HEP HAYVANAT BAHÇESİNE GİDİP MAYMUNLARI GÖRMEK İSTERMİŞİM VE SÖYLERKEN TABİ BİZİMKİLER KOMAYA GİRERMİŞ MESALA MAYMUNA MAMUŞ DERMİŞİM BİRDE HER SABAH BİZİM KAPININ ÖNÜNDEN GEÇEN EŞŞEĞİ OLAN KALAYCI VARDI HER KALAYCI DIYIŞINDE BENDE ARKASINDAN KALAYIIIIIII KALAYIIIII DERMİŞİM TABİİKİ KALAYCI SİNİRLENİR BAĞRIRMIŞ
benimle adam alisan varmi
-eriği nerden buldunuz lan? -depo memet
Biz kızlar kaç delikli die konuşurduk
Malum çoçuk çiş yapıln yerden çıkmazdı dimi ıyyykk
2mi 3 mü die düşünürken en sonunda deney we gözlemin farkına wardık wede kendimize bir gönüllü bulduk
Ulan kaç yaşındaydım hatırlamıyorum ama çok etkilenmiştim bir daha elimi alamadım oradan
bu olaya kıl oluyom.. - şimdi size bir fıkra anlatacam - anlat bakalım - anlat demekle olmaz sana fıkra anlatayım mı - - Gene size bi fıkra anlatacam gülmeyenin a.q - adamın teki gidiyormuş ölmüş - ha haha
@drahte 1905 @cuneytoz
çiş yaparken kim daha cok duwarı ıslatcak diye yarısırdık !
Biz de sidik yaristirirdik. Kis gelince daha zevkli olurdu, adimizi yazardik. Adi uzun olan ikinir dururdu
manyaklar sizi yaw
Haa bir de "Ziirrrtt Erenkööy!" muhabbeti vardi.
Önce karsina en salak görünen kimse onu alirsin (genelde bu en gözlüklü olanidir ) "Abidigubidihattirituttiririim mi?" falan dersin karisik sacma bir sey olacak. O kesin "hi!" der. Hemen o zaman yapistiracan iste "Ziirrrtt Erenkööy!"
quote:
Orjinalden alıntı: nadirgurece
YEŞİLİ TUTTUM KOYNUMA SOKTUM KURALLAR BENDEN
ya da bizim burda kırmızıyı tutup 'kırmızı bayrak al bayrak, kurallar benden' derler. çok ii yaa
bi de üstündeki giysiyi gösterip 'bu kimin?' derler çocuk saflıkla 'beniiim' derdi. onlarda salak salak: 'annem evde geliiiinn' derlerdi.