Şimdi Ara

Küçükken Şöyle Sanıyodum Dediğiniz Şeyler? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
6
Favori
3.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sporcuları atlet sanıyordum. Atlet denildiği için bi atlet Nasıl koşar diye düşünürdüm. Pilotları da nedense kilot sanıyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 'Park yapmayin' yazısını görünce 'çocuk parkı yapmayin' diye anliyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GaravelUsta

quote:

Orijinalden alıntı: merrowbro

Yapıp yapıp ben iflah olmam diyip gunahı Allahtan buyuk gorup tovbe etmemekten,ne gerek var tovbeye Allah zaten gordu demekten her seyden onemlisi de tovbeye bug mı bu yapıp yapıp tovbe ediyosun diyen seytanın lafını yaymaktan iyidir. Umit vermek varken neden umitsizlige sevkediyosunuz insanları?
    Kimin ne sıkıntısı var bilmeden okuyanların kalbini gormeden Allahın affını paylaştırmak ne kadar kolay..

şeytanın lafı filan sen ne saçmalıyorsun ? pişman olduğun bir duruma tövbe edersin, aynı şeyi(daha önce yaptığın, günah olduğunu bildiğin ve defalarca tövbe ettiğin) bir şeyi yapıp tekrar af dileyemezsin. kuralsız mı sandın istediğin gibi kullanacaksın ? Uzatmak istemiyorum. Anlamadıysan daha da zorlama.

Sen cok yanlıs anlamıssın mezvuyu, bin kerede on bin kerede tovbe edebilirim lakin kabul edip etmemek Allah'a kalmış.

• mazhar fuat özkan'ı tek kişi sanıyodum.
  • En büyük en güçlü ülkenin bizimki olduğunu sanırdım, malum 80'ler kuşağı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lordimus

Minareleri Allah sanıyodum bana Allah kaçtır diyince 4-5 tane diyodum

Bende oyley sanıyordum :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

Atam izindeyizi normal izin sanirdim. Baya sacma gelirdi ne alaka diye dusunurdum.

Sesli güldüm, kahkaha attım
  • Dünyanın yüzeyinde degil de içinde yaşıyoruz sanıyordum

• Kadınlarda bizdeki organ olmadığından onların arka taraftan işediğini zannederdim.

• Bir şeyin, helikopter pervanesi kadar hızlı dönerse uçabileceğini sanıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havacı27 -- 19 Kasım 2015; 17:29:45 >
  • akaryakıt istasyonlarına yakıtın yer altından döşenmiş borularla geldiğini sanırdım. bütün akaryakıt merkezleri ana hatta nerde birleşiyor acaba diye merak eder, şehir dışında benzinlik görünce buradan hat geçiyor demekki diye düşünürdüm.
  • pompalı tüfeğin ucunda lavabo pompaso gibi bişey var sanıyodum. çizgi filmlerde filan hep öle tüfekler oluyo zaten.
  • Mantarı, bir tür et sanardım :)

• Park yapmayın yazsını gorünce gercekten park yapılmaz zannederdim :)

• evcârâ E kullanıcısına yanıt
    EssenceTurk kullanıcısına yanıt
    Bu herkeste vardır :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zero Degrees -- 19 Kasım 2015; 18:19:12 >
  • Mutlu olacağımı sanıyordum.
  • Haberlerde arada şunun için düğmeye basıldı. Bunun için düğmeye basıldı diye laflar dönüyordu.
    Düğmenin nasıl birşey olduğunu düşünüyordum basıyorsun birşeyler oluyor felan :)
  • Geceleri aya bakarken ayi dunyanin yansimasi sanar oraya ulastigimizda dunyanin disina cikilacagini sanardim.

Uyaninca yeni gune baslanilacagini sanardim her yeni gunun 07:00 da baslayacagini sanardim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loserclub -- 19 Kasım 2015; 18:45:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okula başlamadan önce sınıfta kalmayı ceza olarak sınıfta yatıp kalkmak sanıyordum.
  • Ne alakaysa büyüdüğümde kendi ismimi seçebileceğimi sanıyordum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.