Şimdi Ara

Küçükken Yaptığınız En İlginç Şey ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
4.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jackson

7-8 aylıkken annem bezimi değiştirmek için açmış bezi yenisini almaya gitmiş o gidince bende yiyecek sanıp mahsülü yemişim

3-4 yaşlarında köy evinde yerde siyah çiğdemlerden yerken böceği çiğdem sanıp attıydım ağzıma

Ne bulsam yiyordum yani

Çiğdem değil çekirdek

• quote:

Orijinalden alıntı: y4zu

Benim aklıma gelmiyo ki çok uslu bi çocuktum herhalde
    ama arkadaş anlattı dün 1. sınıfta hocadan tuvalet izni istemiş hoca hayır demiş gitmiş oturmus yerine sonra tekrar gitmiş tekrar tekrar derken 3-5 kere gitmiş hocadan hep aynı cevap en son hoca sen benimle dalgamı geçiyosun dedikten sonra bizimki gidip çöp kovasına yapmış tuvaleti
    ben dün buna çok güldüm

evet beyler bu şanslı kişi benim

• quote:

Orijinalden alıntı: musdroo

quote:

ama arkadaş anlattı dün 1. sınıfta hocadan tuvalet izni istemiş hoca hayır demiş gitmiş oturmus yerine sonra tekrar gitmiş tekrar tekrar derken 3-5 kere gitmiş hocadan hep aynı cevap en son hoca sen benimle dalgamı geçiyosun dedikten sonra bizimki gidip çöp kovasına yapmış tuvaleti
    ben dün buna çok güldüm

ne şansı lan kovaya işemişin

• Tornavidayı ocakta kızdırıp ısıtmak suretiyle kardeşimin ensesine değdirmiştim.Hala çocuğun ensesinde iz duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: musdroo

quote:

ben dün buna çok güldüm

'o' Geldiii !

• İğrençsiniz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawli@

Tornavidayı ocakta kızdırıp ısıtmak suretiyle kardeşimin ensesine değdirmiştim.Hala çocuğun ensesinde iz duruyor

bunu niye yaptınn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

7-8 aylıkken annem bezimi değiştirmek için açmış bezi yenisini almaya gitmiş o gidince bende yiyecek sanıp mahsülü yemişim

3-4 yaşlarında köy evinde yerde siyah çiğdemlerden yerken böceği çiğdem sanıp attıydım ağzıma

Ne bulsam yiyordum yani

Küçükken Yaptığınız En İlginç Şey ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lawli@

Tornavidayı ocakta kızdırıp ısıtmak suretiyle kardeşimin ensesine değdirmiştim.Hala çocuğun ensesinde iz duruyor

bunu niye yaptınn

çocuk aklı hocam
  • Japon balığı yemi yemiştim.
  • Bir akşam üstü boncuklu tüfeklerle yoldan geçen arabalara sıkıyoduk arkadaşlarla ondan sonra gerizekalı bir adam münübüsüyle evin önünde durdu aşağı indi, el kadar çöküntüyü göstererek bunu siz yaptınız demeye başladı, akıl edemiyodu işte bir boncuğun o kadar hasar meydana getireceğini ondan sonra arkadaşın dedesi gelmişti o adamla konuştu filan öyle hallomuştu
  • Bizim ördekler vardı yemek yerken balkondan onları gördüm aç olduklarını düşündüm(oysa nenem her sabah yem veriyordu)...Sofradan birşeyler alıp(ne olduğunu hatırlamıyorum) aşağı indim ördeklerin önüne attım yemeye başladılar.Sonra onlar yedikten sonra çenelerinin şişkin olduğunu farkettim bide guuughurrkkk diye ses çıkarıyordular bende boğuluyor sandım ördeğin birini gagasından tuttuğum gibi 1 şişe suyu ağzına geçirdim.Diğerine de yaptım aynı işlemi.Sonra 2 side öldü...Meğer onların çeneleri normalde de öyleymiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK DH

Japon balığı yemi yemiştim.

Ben kokusuna dayanamıyorum ya sen nasıl yedin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KutuKutuCekic

Bizim ördekler vardı yemek yerken balkondan onları gördüm aç olduklarını düşündüm(oysa nenem her sabah yem veriyordu)...Sofradan birşeyler alıp(ne olduğunu hatırlamıyorum) aşağı indim ördeklerin önüne attım yemeye başladılar.Sonra onlar yedikten sonra çenelerinin şişkin olduğunu farkettim bide guuughurrkkk diye ses çıkarıyordular bende boğuluyor sandım ördeğin birini gagasından tuttuğum gibi 1 şişe suyu ağzına geçirdim.Diğerine de yaptım aynı işlemi.Sonra 2 side öldü...Meğer onların çeneleri normalde de öyleymiş.

Yerlerdeyim

• quote:

quote:

Bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Said6

quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

önce
    einstein mod on yaptım

sonra
    pili şarj etmek için iki ucuna kablo bağlayıp prize sokmuştum

babamın tokadıyla einstein mod off oldu

ilginç değil ama aklıma geldi

Bunu bende yapmıştım ama deneyi evde kimse yokken yaptım aşağıdan sigorta atmış. Tırsmıştım söyleyemedim akşam olunca farketti bizimkiler elektrik kesintisi olmayıp sigorta attığını ama ben hiç birşey söylemedim.

sigorta bildiğin patladı bayaa ses çıktı o yüzden yakalandım ben

• quote:

quote:

quote:

Bilmem

küçükken japon balığı yutan tanıyorum ben, o da gelsin en ilginç şeyi itiraf etsin

• tabi bilmeden yapıyoduk.yanlış anlaşılmasın öpüşmek falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi AT -- 21 Eylül 2011; 20:46:31 >
  • Yürüdmeye başladığım gün anne dedim aynı anda hamam böceği yumurtası yedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BuYaZ

Köyde Civcivin Dişlerini Fırçalamıştım
    Yarın Ölmüştü Gittim Dağa Gömdüm
    Ertesi Gün Çok Kötü Kokmuştu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.