Şimdi Ara

Küçükken Yaptığınız En İlginç Şey ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
4.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru acık beyler dün arkadaşlar arasında konusurken muhabbet acıldı bende dün foruma açayım konuyu bakalım neler cıkcak diye merak ettim evet cevaplar ..

• Köyde Civcivin Dişlerini Fırçalamıştım
    Yarın Ölmüştü Gittim Dağa Gömdüm
    Ertesi Gün Çok Kötü Kokmuştu

• Benim aklıma gelmiyo ki çok uslu bi çocuktum herhalde
    ama arkadaş anlattı dün 1. sınıfta hocadan tuvalet izni istemiş hoca hayır demiş gitmiş oturmus yerine sonra tekrar gitmiş tekrar tekrar derken 3-5 kere gitmiş hocadan hep aynı cevap en son hoca sen benimle dalgamı geçiyosun dedikten sonra bizimki gidip çöp kovasına yapmış tuvaleti
    ben dün buna çok güldüm

• Hocaya 1. sınıfta tuvaletim geldi dediğim zaman büyük mü küçük mü diye sordu. Ben de anlamamıştım çişin çok mu fazla az mı fazla anlamında anlamıştım. Büyük diyip gidip yapmıştım.
  • orta 1e gidiyoduk 3 arkadaş, 4 büyük binanın birbirine bağlı kullanılmayan,zifiri karanlık yaklaşık 100 metre boyunca dümdüz ilerleyen ve yanlara doğru odacıkları olan,kilitli kapıları olan tahliye ve depo koridorlarına, el fenerleriyle sırf aksiyon olsun diye girmiştik. bir 15-20 dk içeride kaldıktan sonra gelen değişik seslere tepki olarak başta yürümeyi kesip,sonra geri yürümeye sonra koşmaya sonrada küfürlerle imdatlarla karışık nidalarla topuklarımız dötümüze vura vura kaçtıydık. hiç unutmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi born2bemad -- 21 Eylül 2011; 16:47:13 >
  • önce
    einstein mod on yaptım

sonra
    pili şarj etmek için iki ucuna kablo bağlayıp prize sokmuştum

babamın tokadıyla einstein mod off oldu

ilginç değil ama aklıma geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuYaZ

Köyde Civcivin Dişlerini Fırçalamıştım
    Yarın Ölmüştü Gittim Dağa Gömdüm
    Ertesi Gün Çok Kötü Kokmuştu

• 7-8 aylıkken annem bezimi değiştirmek için açmış bezi yenisini almaya gitmiş o gidince bende yiyecek sanıp mahsülü yemişim

3-4 yaşlarında köy evinde yerde siyah çiğdemlerden yerken böceği çiğdem sanıp attıydım ağzıma

Ne bulsam yiyordum yani
  • Fitili kapmuş füzeyi (maytap) bir keresinde altından kibriti yakıp o delikten sokarak uçurmayı denedim. Kuran çarpsın işaret parmağımın tüm derisi yandı ve söküldü. işin ilginç yanı o değil aslında ... İşin ilginç yanı kalıp gibi haşlanan deriyi parmağımdan sıyırmamakmış...

O akıllıca hareket hayatım boyunca parmağımın estetiğe ihtiyaçlı halde kalmasını önledi. Nasıl olduysa o haşlanmış deri kendi kendine kaynadı bir iz dahi yok şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

7-8 aylıkken annem bezimi değiştirmek için açmış bezi yenisini almaya gitmiş o gidince bende yiyecek sanıp mahsülü yemişim

3-4 yaşlarında köy evinde yerde siyah çiğdemlerden yerken böceği çiğdem sanıp attıydım ağzıma

Ne bulsam yiyordum yani

Aklıma gelmiyodu benim ne yaptıgım şimdi sen anlatınca aklıma geldi sonunda
    Bende küçükken çok çişim var demişim anneme evdede misafirler var o sıra annemde makara olsun diye gel yavrum avcuma işe demiş avcunu uzatarak bende çok sıkışmış olucam ki o an cıkarıp çişimi yapıvermişim Ailede hep anlatılır nasıl unuttum

• annem bezimi değiştirirken ''aa bugün oğlum bezini temiz bırakmış'' demiş ve dediği anda fıskiyeyi açmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sound of Freedom -- 21 Eylül 2011; 17:02:01 >
  • Ben sümüğümü yerdim Bööööööö
  • 2 gün aralıksız uyumuşum
  • arabanın elektrikli çakmağını parmağıma basmıştım.(rahat 2 gün acısından duramamıştım)
    ana okulunda en büyük lokma şeklinde oyuncak hamuru yeme yarışı yapıyorduk.
    sonra diş macununu yiyorduk .
    bi kaç şey daha var ama onlara girmim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y4zu

quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

7-8 aylıkken annem bezimi değiştirmek için açmış bezi yenisini almaya gitmiş o gidince bende yiyecek sanıp mahsülü yemişim

Ne bulsam yiyordum yani

Aklıma gelmiyodu benim ne yaptıgım şimdi sen anlatınca aklıma geldi sonunda
    Bende küçükken çok çişim var demişim anneme evdede misafirler var o sıra annemde makara olsun diye gel yavrum avcuma işe demiş avcunu uzatarak bende çok sıkışmış olucam ki o an cıkarıp çişimi yapıvermişim Ailede hep anlatılır nasıl unuttum

Madem seviye yerlerde bi tane daha anlatayım

Anasınıfındayım oturuyoruz hoca biraz dışarı çıkmıştı bizde sınıfta oynuyoruz bizim hiperaktif manyak bi arkadaş vardı kızların çevirdiği hulahoplardan birini 2 ye ayırdı borunun içine işedi borunun çıkışıda masanın üstünde hem işiyo hem geziyo çocuk hoca bi geldi masaların üstü dahil her yer çiş baya bi kızdıydı

• Beden dersinde sınıfta kız varken çıkarıp masaya vurmamdır heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsychoticInfIuence

Beden dersinde sınıfta kız varken çıkarıp masaya vurmamdır heralde

Yaş kaçtı
  • quote:

Orijinalden alıntı: y4zu

quote:

Orijinalden alıntı: PsychoticInfIuence

Beden dersinde sınıfta kız varken çıkarıp masaya vurmamdır heralde

Yaş kaçtı

7.sınıfa gidiyordum yanlış hatırlamıyorsam Yaşı hesaplıyamadım şimdi

• Arkadaşımla aynı apartmanda oturuyorduk Her gün dışarı çıkar bi haylazlık peşinde koşardık yaş yaklaşık 7 8 ' di karşımızda terkedilmiş eski bi fırın vardı harabe gibiydi.Onun içinde ölü fareler vardı fareleri kuyruğundan tutup götürüp bi arsaya atmıştık hepsini 5 10 tane fareyi şimdi ıyy diyorum kendi kendime
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

önce
    einstein mod on yaptım

sonra
    pili şarj etmek için iki ucuna kablo bağlayıp prize sokmuştum

babamın tokadıyla einstein mod off oldu

ilginç değil ama aklıma geldi

Bunu bende yapmıştım ama deneyi evde kimse yokken yaptım aşağıdan sigorta atmış. Tırsmıştım söyleyemedim akşam olunca farketti bizimkiler elektrik kesintisi olmayıp sigorta attığını ama ben hiç birşey söylemedim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.