Şimdi Ara

Kudüs çoktan düşmüş. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Basit usülde de fatura kesme zorunluluğu var ama anlık olarak değil gün sonunda kesebiliyor özel muhasebecisi veya meslek odasındaki muhasebeci yönlendirecektir. zaten hiç fatura kesmese basit usül limiti nasıl ortaya çıkar ki? . Çünkü basit usülde en önemli unsur limitlerdir sonra kiranın büyükşehirlerdeki üst limitin altında olmasıdır . Basitçe yıllık olarak (her sene değişse de) 400-500bin liranın altında işlem yapması gerekiyor aldığı sattığı ürünlerin fiyatından bu rakamı geçip geçmediği belgelenecektir

• Tek_Kisilik_Muhalefet T kullanıcısına yanıt

Doğrudur haklısınız .

Bu durum bizlere bir şeyleri ima ettiriyor ...

Ülke de yasal kılıfına her şey devlet tarafından yapılıyor ... AKP Devleti ...

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Kardeş muhalif olacağım diye bazen saçmalıyorsun. Örnek verdiğim lastikçi garip gureba emekçi bir adam. Asgari ücretli kadar kazanamadığı günlerde oluyor. Sen adama sanki marka servisi işletiyormuş gibi muamele ediyorsun. Hükümet garibanlara çöküyor diye konu açtım ben, zenginlerin vergilerini çatır çatır silerken. Kiii adam vergi kaçırmıyor diye 50 kere üzerine basa basa söyledim. Usül cezalarını anasının nikahına yükseltip usülden ceza kesiyorlar diyorum. Yani tuzakla iş görme çabaları bunlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Bir de öteki bakış açısıyla bak. Muhalefet olma veya olmama haricine ...

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Kardeş asgari ücret civarında kazanan adamı vergi usül cezasıyla terbiye etmenin mantığı nedir ben anlamadımki. Neyin bakış açısı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Yok o meselede haklısın . Ben bu hale gelinmesinde başka bir detaydan ele aldım.

Kısacası sömürmek için herşeyi yapıyorlar ...

Kudüssüz ülke düşmüştür diyorum ...

Herşeyi Kudüs'e endeksleyen uyanık AKP ve dalkavuklarına uyanın diyedir. Ama tabi anlayana ...

Sanırım linkteki haberi okumadın ...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.