Şimdi Ara

Küfür eden şahıslar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce 4 arkadaşın lobisine katılarak rekabetçi maça girdim. İlk başta bunların en küçüğü olan arkadaş (14-15 yaşında) ukala ukala söylemlerde bulundu fakat, sonradan ağıza alınmayacak küfürler edip beni arkadaşları ile oyundan attılar. Şimdi ben bu çocuğu nasıl bulabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oscar_pc -- 29 Ağustos 2017; 5:20:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yukarıda ki seçeneklerde maçların var oradan maç geçmişinde oyuncuları görebilirsin
  • Steamde arkadaşlar kısmında en son kısmı var

• son maçlardan görebilirsin
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Arkadaşı buldum, peki maç içindeki konuşmaları bulabilirmiyim ?
  • oscar_pc kullanıcısına yanıt
    Sesli konuşmaları bulamazsın oyun içi yazılı bir şey varsa maçın demosundan bakabilirsin.

• http://steamcommunity.com/id/beratali7878 4 türk girmiş bunlar sürekli bende tek giriyorum yeniyoruz 12:3 mi ne felan cocuk 1.elden beri küfür etmeler dalga geçmeler dalga geçer konuşmalar sonra maç 14-10 oldu beni atma oylaması yaptılar olumsuz verdiler sonra ben oyundan cıktım 16-13 almışlar ben bunu nasıl bulurum dedim elimde anca ismi var ve youtube videolardaki 1 tane videosu girdim youtubesine bakıyorum yorumlara adres vb. soyad hiç bir şey yok sonra youtube kodunu googleye yazinca ismi soyismi çıktı facesini felan buldum ekledim okuduğu liseyi felan adresini buldum tel ver geleceğim yanına diyorum vermiyor :D (gideceğimden değil) :D faceden engelledi steamdan sildi 3.5 :D ha uğraşsam bulurdum sosyal mühendislikle bu taktiği izleyebilirsin :D dh üyelik nicki de :beratali7806 :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCyesilizm -- 29 Ağustos 2017; 16:24:6 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oscar_pc

konuşmaları elde etsen napıcaksın hakaretten mahkemeye mi verceksin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_celik

quote:

Orijinalden alıntı: oscar_pc

konuşmaları elde etsen napıcaksın hakaretten mahkemeye mi verceksin?

• Boş iş. Her küfür edeni böyle ararsan googleda oyun oynıcak vaktin kalmaz

• Oyunlardaki küfüre neden takılıyorsunuz ki engelle geç. Maçtan atilinca biraz sinirlenmiş olabilirsiniz fakat hangi biriyle uğraşacaksiniz.
  • Paetzold kullanıcısına yanıt
    Normalde takılmam ama bu arkadaşın ettikleri biraz ağırıma gitti ondan kafayı taktım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.