fatih terim harbiden bişey bilmmiyo abuk sabuk adamları oynatıyo milli takımda, mevlüt fransada yıldızmış pat takıma koyuyo btüün türkiye uğur boralı sol kanatta beklerken çağları ilk kez sahaya sürüyo. bu adamları özel maçlarda sürsene be kardeşim. Ayrıca dün belçika t. direktörü ile tartışırken ağıza alınmayacak küfürler etti. böyle bi adamı milli takımın başına getiriyoruz birde. ben hep söyledim her zaman söylerim. galatasaray fatih terim sayesinde uefayı kazanmadı. takım süper durumda idi başlarında hagi gibi bi önderle. kendi inançları ile kazandılar. dünya kupasında da karambole 3. olduk. fatih terimin futbol bilgisi tartışılır.
Bu kadar para verip şımartısanız olacağı budur.
İlk önce Fatih Terim'e koca bir .
Ardında dün maçta 2. yarı başlarken Emre Belözoğlu'nun Çağlar'a bağırışını gördünüz mü ???
Ben hiç bir kaptanda böyle bişe görmemiştim. Ne Hakan Şükür , ne de Ümit Özat ...
quote:
Orjinalden alıntı: Sayid Jarrah
İlk önce Fatih Terim'e koca bir .
Ardında dün maçta 2. yarı başlarken Emre Belözoğlu'nun Çağlar'a bağırışını gördünüz mü ???
Ben hiç bir kaptanda böyle bişe görmemiştim. Ne Hakan Şükür , ne de Ümit Özat ...
Emre Gökdeniz'le kavga etmiş takım otobüsünde arkadaşları ayırmış.Gökdeniz bu yüzden yoktu dünkü maçta.Fatih Terim'i önceden desteklerdim ancak son zamanlarda kendini beğenmişliği uç noktalara ulaştı.Bence hiçkimse eleştiriye karşı bu kadar tahammülsüz olmamalı ister milli takımın hocası olsun isterse devlet başkanı.
Yahu gerçekten Hıncal Uluç haklı , ne kadar lider olmayacak vasıf varsa Emre'de var ...
İşte Hakan Şükür belki bazen boş kleye gol atamyıodu ama , adam gerçekten arkadaşlarını güzel bir dille yönetebilen, efendi , basına ,arkadaşlarına saygılı bir adamdı ...
Şimdi Emre'lere kaldık ...
Ayrıca F.Terim kompleksli bir adamdır.Gerçi bilmeyen yok ama. [Bknz. Formda zamanlarında Ümit Karan , Yıldıray ve zamanında Ümit Özat'ı kadroya almayışı ... ]
quote:
Orjinalden alıntı: Sayid Jarrah
Yahu gerçekten Hıncal Uluç haklı , ne kadar lider olmayacak vasıf varsa Emre'de var ...
İşte Hakan Şükür belki bazen boş kleye gol atamyıodu ama , adam gerçekten arkadaşlarını güzel bir dille yönetebilen, efendi , basına ,arkadaşlarına saygılı bir adamdı ...
Şimdi Emre'lere kaldık ...
Ayrıca F.Terim kompleksli bir adamdır.Gerçi bilmeyen yok ama. [Bknz. Formda zamanlarında Ümit Karan , Yıldıray ve zamanında Ümit Özat'ı kadroya almayışı ... ]
emre damadı ya. terör estirir milli takımda :)
emre adam olsa n.castle da iş yapardı. 5 maç oynayıp 10 maç sakatlanıyosa ne verim aldım ben o adamdan ?
osman tamburacı üç kağıtcının teki yalan söylemediği ne malum