Şimdi Ara

Küfürlü video sonrası kulübümüzden açıklama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
2.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Amiller

Senelerdir Kadıköyde "Her sene böyle, Cimbom'a da böyle" diye 50 bin kişiyle tempo tutan Fenerli futbolcuların futbolculuk hayatlarını sonlandırdın mı?

bak o bir gerçek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyice b*ku çıktı bu olayların

• mustafahos ‏@mustafahos 9 dk.
    ne oluyor?galatasaray'ın 3 temmuz kanadı fenerbahçe'nin adil yargılanma ve CL'de yer alma ihtimali karşısında harekete geçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRS-ONE

quote:

Orijinalden alıntı: Piece de Resistance

quote:

"Sahip oldukları Fransız Kültürü"

açıklamayı 12 numara admini yapmış herhalde

Galatasaray lisesinde fransızca eğitim verilmiyor mu,laf sokma olarak bakılmazsa yanlış değil söylenen

Harika mantık kardeşim tebrik ediyorum seni. O lisenin Kurtuluş Savaşı zamanı mezun veremediği dönemler oldu.

Ben ne diyorum sen ne diyorsun,adamlar Fransız kültürü demiş,dil nedir kültürün en önemli parçalarından birisidir,Galatasaray Lisesi de fransızca eğitim veriyorsa ortada bir kültür alışverişi vardır,bunu galatasaray lisesi de reddetmiyor ki zaten.Ama burada fransa kültürü denildi diye hemen işte galatasaray lisesi'nin türklükle hiç bir alakası yok ya da fransız mandacısı gibi şeyler deniliyor zannedilmesin.Bak belki fenerbahçe bu tarz bir iğneleme amacıyla söylemiş olabilir orasını bilemem,ama ben önceki mesajımda ne dedim "laf sokma olarak bakılmazsa".

• bir baba hindi meselesinide unutmamak lazım
  • Ercan Saatçi FBTV'deyken Galatasaray'a küfür etmedi mi? Mağduru çok güzel oynuyorsunuz hakikaten.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Galatasaray lisesinde fransızca eğitim verilmiyor mu,laf sokma olarak bakılmazsa yanlış değil söylenen

Harika mantık kardeşim tebrik ediyorum seni. O lisenin Kurtuluş Savaşı zamanı mezun veremediği dönemler oldu.

Ben ne diyorum sen ne diyorsun,adamlar Fransız kültürü demiş,dil nedir kültürün en önemli parçalarından birisidir,Galatasaray Lisesi de fransızca eğitim veriyorsa ortada bir kültür alışverişi vardır,bunu galatasaray lisesi de reddetmiyor ki zaten.Ama burada fransa kültürü denildi diye hemen işte galatasaray lisesi'nin türklükle hiç bir alakası yok ya da fransız mandacısı gibi şeyler deniliyor zannedilmesin.Bak belki fenerbahçe bu tarz bir iğneleme amacıyla söylemiş olabilir orasını bilemem,ama ben önceki mesajımda ne dedim "laf sokma olarak bakılmazsa".

Fenerbahçe'nin demeye çalıştığı siz Fransız klübüsünüz biz Türk klübüyüz siz bu ülkeden değilsiniz vs vs bunu anlamak zor olmamalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Fransız tabiri biraz ağır olmuş. Bu Galatasaray'ın suçu değil küfür edenlerin ve şakşaklayanların acizliğidir. Ayrıca konudaki Galatasaraylı profilinin amacını anlamak da mümkün değil, hem suçlu hem güçlü.

yuzsuzluk

• quote:

quote:

Sen okulda ingilizce eğitim alınca İngiliz kültürüyle mi yetişmiş oluyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Eleasar

Ercan Saatçi FBTV'deyken Galatasaray'a küfür etmedi mi? Mağduru çok güzel oynuyorsunuz hakikaten.

Küfür etmedi olanı söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

quote:

quote:

Sen okulda ingilizce eğitim alınca İngiliz kültürüyle mi yetişmiş oluyorsun

Yetişmek yerine,belli bir ingiliz kültürü almış oluyorum evet,hatta okuduğum bölüm de amerikan kültürü ve edebiyatı

• Galatasaraylı oyuncuların küfür etmesini savunmuyorum ama; önce Tuncay'ın ettiği küfrü, sonra Salih'in başlattığı küfürlü tezahüratı, daha sonra Ercan Saatçi'nin FBTV'de ettiği küfrü öğrenip bunlar için ne yapmışlar onu söylesinler. En sonunda da Aziz Yıldırım için ne yapmışlar onu söylesinler. Sonra gelip ahkam kessinler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz önce kendinden başlasın bulunduğu her ortamda küfürler savuruyorda.

• Yav aziz gibi kahve ağzı ile konuşacağıma Fransız kültürü ile yetişirim daha iyi..

• quote:

Orijinalden alıntı: aragorn0707

Yav aziz gibi kahve ağzı ile konuşacağıma Fransız kültürü ile yetişirim daha iyi..

Türk kültürü ile yetiş.?
  • Türk kültürü ile de yetişirim; şeref duyarım hatta..

Ama aziz gibi Türk Kültürü (!) ile yetişip küfürbaz olmam.Insanlarin da hangi kültürden yetiştiklerini katiyetle sorgulamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amiller

Senelerdir Kadıköyde "Her sene böyle, Cimbom'a da böyle" diye 50 bin kişiyle tempo tutan Fenerli futbolcuların futbolculuk hayatlarını sonlandırdın mı?

Gül mü atsaydık yendik zaaa xd mı deseydik?

• quote:

Orijinalden alıntı: Red John

Küfürler yerinde gibi geldi bana Şike yapıldı bu ülkede tarlalar sürüldü onu savunan taraftar var bu ülkede bunun üzerine Atatürk adı üzerinden prim yapıldı ve adalet aranıyo ama derler adama adalet için önce KÜMEYE

Adam akıllı mesajlar at, küfürler yerindeymişmiş. Sen kimsin lan 100 küsür yıllık kulübe edilen küfürleri savunuyon.
  • şimdi daha yüksek sesle;

A'ntalyaspor
    A'nkaragücü
    G'alatasaray

• bir kaç adet veya bir kaç bin maç seyreden taraftarın maç sırasında ağzından çıkan küfür ile,
    uçakta, FB ile hiç alakası olmayan bir maç dönüşü kulüp oyuncularının yaptığı küfürü bir tutuyorsanız,
    helal olsun size......

DEVAM EDİN .....
    İYİ YOLDASINIZ......

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.