< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kügerr davlumbaz hakkında bilgisi olan var mı? (14. sayfa)
-
-
Bacasız Aspiratör Kullanışlı mı burada detaylı açıklanmış.
-
Bende a100-60 aspiratör aldım. Servis için *0 216 52***57 numarasından talepte bulundum. Bana saat 17:00 / 18:00 saatleri arasında SMS ile bilgilendirileceğim söylendi. iki gündür hiçbir bilgilendirilme yapılmadı. Web sitelerinde Türkiye'nin her yerine her köyüne hizmet verebildiklerini yazmışlar. Zannediyorum ki yaşadığım yerde servisleri yok. Yoksa simdiye kadar donüş yapılırdı.Yer Manisa'nın yoğun nüfuslu ilcelerinden biri. inşallah iade etmek zorunda kalmam...
* Telefon numarasını gizleme sebebim forum kurallarına aykırı olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Almadan önce whatsapp'dan bilgi almış mıydınız? Daha önce davlumbaz takılmadı mı oraya? Komşularınız falan nasıl takmışlar bakma şansınız var mı acaba? Neticede güvenlik açısından bir yönetmelik var ve o nedenle yetkili servisler sorumluluk almak istemezler.
-
Satın almadan önce görüşmem olmadı. Cihazın hava çıkış yerine baktığımda 46,5 cm yeterli görünüyor. Doğalgazli ocaklar için 65 cm yükseklik isteniyor. Toplam en az 111,5 cm yükseklik yeterli görünüyor. Bu yükseklik de hayli hayli var montaj yerinde. Hava çıkış yerinden sonra konan parca estetik amaçlı zaten. Diğer markalar o ikinci parcayi duruma göre takmıyor. Ya da geçmeli oluyor. Uzatip kısaltıyorlsr. Ancak servis nedense baca çıkış deliğini ocaktan 13-140 cm yukarda istiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palio1.6 -- 22 Ocak 2024; 9:10:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X