Şimdi Ara

Kulağa Kaçan suyu nasıl çıkarabiliriz acil yardım :( ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
26.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 - 15 tane kulağa kaçan bul poşetin içine koy sonra poşeti yırtmadan ez suyun hazır
  • umut kulağında kir yokmuş..

war star ne dediğini anlamadık biz.
  • geçen denizdede benim kulağa girdi 1 saat ancak kendisi çıktı beynim tuzlu su doldu
  • yarını beklicek dün banada oldu
  • Eğer tıkandıysa gece yatmadan önce 5 damla gliserin dökün sabah açılır.
  • Benim kendi çıkarma tekniğim, kafamı diz kapaklarımı görecek şekilde eğerim 1-2 defa. Kulağımdaki su sesini dinlerim nerden geliyorsa kafamı kaldırıp o tarafa doğru ard arda hizli şekilde eğerim. Çıkmazsa bi da bi daha elbet çıkar
  • Bak şimdi bu gerçekten de işe yarıyan bir metod'dur.Gazete sayfası al külah yani huni şeklinde kıvır sonra yere bi yastık koy kafanı yan yatır.
    Su kaçan kulağına külah'ı koy ucu açık olucak.Tepsiyi saçlarına koy ki saçların yanmasın sonra külahı tepeden yaksın bi arkadaşın ateş aşağalara pek inmeden söndürün.
    Eğer doğru yapılırsa gerçekten çok işe yarıyor.Bilki en az 20 kere yaptık işe yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10.5

Bak şimdi bu gerçekten de işe yarıyan bir metod'dur.Gazete sayfası al külah yani huni şeklinde kıvır sonra yere bi yastık koy kafanı yan yatır.
    Su kaçan kulağına külah'ı koy ucu açık olucak.Tepsiyi saçlarına koy ki saçların yanmasın sonra külahı tepeden yaksın bi arkadaşın ateş aşağalara pek inmeden söndürün.
    Eğer doğru yapılırsa gerçekten çok işe yarıyor.Bilki en az 20 kere yaptık işe yarıyor.

Bunu yapmış ama olmamış

yaa yaseminn onu yaptın bunu yaptınn olmadıı fenalık geldi artık bana yeter artık çıksın şu su
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bari$

quote:

Orijinalden alıntı: 10.5

Bak şimdi bu gerçekten de işe yarıyan bir metod'dur.Gazete sayfası al külah yani huni şeklinde kıvır sonra yere bi yastık koy kafanı yan yatır.

Bunu yapmış ama olmamış

yaa yaseminn onu yaptın bunu yaptınn olmadıı fenalık geldi artık bana yeter artık çıksın şu su

Bizde işe yarıyor ama...Yapabilmek çok önemli benim eniştem sağolsun müthiş anlıyor bu işlerden dakikada alıyor suyu

• arkadaslar dediklerinizin cogunu yaptim ama sonuc yine cikmadi su :D
    son olarak arkadasin dedigini yapmak istiyorum su gazete olayi ama nasil olucak tam ayrintisiyla anlatirmisin
    gazetee cok hizli bi sekilde yanmazmi kas göz gitmesin sonra :D
  • yatsın o tarafıan dogru sabaha bişeyi kalmaz.
  • Hangi kulağına kaçtıysa o taraftaki ayağının üstünde sekeceksin. Çıkmazsa normal değil o kişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Hangi kulağına kaçtıysa o taraftaki ayağının üstünde sekeceksin. Çıkmazsa normal değil o kişi.

hakaret gibi geldi son kurdugun cümle gayet normal biri fakat başarısız sanırım. bi türlü çıkartamadı.
  • kafasını sağa yatırıp 6 kat merdiveni hızlıca insin ama böyle hayvan gibi zıplayarak falan,bazen ikişer merdiven atlasın hatta geçmezse bi doktora gidin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bari$

quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Hangi kulağına kaçtıysa o taraftaki ayağının üstünde sekeceksin. Çıkmazsa normal değil o kişi.

hakaret gibi geldi son kurdugun cümle gayet normal biri fakat başarısız sanırım. bi türlü çıkartamadı.

Hakaret filan değil. Normal değil derken kulağa kaçan suyun etkisinden bahsettim. O zaman acile gidin. Koşarak, hemen.
  • Yukarıda arkadaşlarda belirtmiş aslında ama ufak bir ekleme yapayım üstüne. Hangi kulağa su kaçtıysa o kulağı önce avuç içinle kapat,sonra o taraftaki ayak üzerinde kapattığın elinle kulağa ufaktan basınç uygulayarak 1-2 dakika zıpla. Eğer o anda çıkmaz ise su kaçan kulağın üstüne bir 5-10 dakika yat bu işlemden sonra. Bu bana 25 sene önce öğretilmişti şimdiye kadar işe yaramadığı olmadı

Eğer hala sorun var ise ve gerçekten rahatsızlık veriyorsa doktora gitmeni öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkarsilverblade -- 10 Temmuz 2010; 23:06:19 >
  • Bir yöntem olmuyorsa tüm yöntemleri aynı anda yapsak nasıl olur? Mesela arkadaşınız kafasını yan tutsun ve zıplasın o sırada siz aşağıdan saç kurutma makinesi tutarken o da burnunu tıkasın ve burnundan dışarı hava verir gibi güçlü bir şekilde itsin havayı ki kulakları açılsın. Nasıl olur?
  • yok artık tek ayak üstünde çatıdan atlasın
    quote:

Orijinalden alıntı: lawli@

kafasını sağa yatırıp 6 kat merdiveni hızlıca insin ama böyle hayvan gibi zıplayarak falan,bazen ikişer merdiven atlasın hatta geçmezse bi doktora gidin bence

küresel ısınma var yakında buharlaşır
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

sag kulaga su kactı ıse kafayı saga doıgru yatır.ve sag ayak uzerınde sek.cıkacaktır

Sagolasın valla 1 saattir çekiyordum çilesini
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

sag kulaga su kactı ıse kafayı saga doıgru yatır.ve sag ayak uzerınde sek.cıkacaktır

5 Yıl 11 gün 29 Dakika geçmiş aradan Allah senden razı olsun hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 21 Temmuz 2015; 21:31:55 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.