Şimdi Ara

Kulağa Kaçan suyu nasıl çıkarabiliriz acil yardım :( ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
26.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kulağa kaçan su nasıL çıkar bilen arkadaşlar varsa yorum atabilirmi? Hertürlü denemelere rağmen kulaktaki suyu çıkarmakta başarısız olan bi arkadaşa :D sizin yorumlarınızla destek olmak istiyorum.. şimdiden teşekkürler

• Nasıl soktuysa görüntüyü geri alır gibi yapsın , ama büyük ihtimalle olmaz bu.
  • kafayı yan yatır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-815DA1408

Nasıl soktuysa görüntüyü geri alır gibi yapsın , ama büyük ihtimalle olmaz bu.
    ciddi yorumlar lütfen yasemin adlı arkadaşım şuan acı çekiyor ve kıvranıyor.. Keşke kulağıma su kaçıcagına heryerim yansaydı diyede ayrıca isyanlarda lütfen bilgili arkadaşlardan öneriler istiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasha1233

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    sag kulaga su kactı ıse kafayı saga doıgru yatır.ve sag ayak uzerınde sek.cıkacaktır
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    kurutma makinası biraz abes kaçmaz mı bu arada Yasemin arkadaşımız bi çıksın varya 40 gün 40 gece dua ederim diyor ve şuanda açtığımız topiği izlemekte lütfen güzel önerilerde bulunun :D
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    onu denemiş ama çıkmamış hatta şuan senin yorumunu okudu ve tekrar söylediğin talimatı deniyor fakat hala çıkmadığını sölüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bari$

onu denemiş ama çıkmamış hatta şuan senin yorumunu okudu ve tekrar söylediğin talimatı deniyor fakat hala çıkmadığını sölüyor.

Alıntıları Göster
    Yastığa başını koysun (su kaçan kulak aşağıda kalacak şekilde), çıkar o.
  • quote:

Alıntıları Göster
    şakayla karışık olsada kafayı yan yatıracak arkadaşım. Neresi abes? Kulağa su kaçtığı zaman kolay çıkmaz, hiçbirşey sokmayın kulağınıza (kulak pedi vs.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: arhavili_08

Yastığa başını koysun (su kaçan kulak aşağıda kalacak şekilde), çıkar o.

Alıntıları Göster
    Marvin Candle söyledigin talimatı çıkmassa eger gece yatarken yapıcagını söyledi

enkarizmanickbende nickli arkadaşım senin söylediğin talimatı yapıyorr ve zıplaya zıplaya manyak oldum diyor. Başka öneriler istiyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

sag kulaga su kactı ıse kafayı saga doıgru yatır.ve sag ayak uzerınde sek.cıkacaktır

bunu tatil yerinde bana emekli sat komandosu söylemişti. işe yarayınca olmuştum.
  • quote:

Marvin Candle söyledigin talimatı çıkmassa eger gece yatarken yapıcagını söyledi

enkarizmanickbende nickli arkadaşım senin söylediğin talimatı yapıyorr ve zıplaya zıplaya manyak oldum diyor. Başka öneriler istiyoruz :)

Alıntıları Göster
    benimde bi ara başıma geldi bir hafta boyunca esnerken kulağımdan vıcık vıcık sesler geliyordu sonra kendiliğinden geçti
    yalnız şu acıma meselesini anlamadım suyla beraber damacanada falanda mı kaçmış yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: Sulu Çor Kağan

quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

bunu tatil yerinde bana emekli sat komandosu söylemişti. işe yarayınca olmuştum.

Alıntıları Göster
    yazılan tüm yöntemleri denedi VAKUMLAMA olayı hariç şuan vakumlamayı deniyor.

fakat vakumlama olayıda başarısız çıktı.. Nasıl bi kulak var sende yasemin? nasıl bi su çıkmak bilmiyor bende senin için burda uğraşıyorum arkadaşlardan yardım bekliyorum. Değerimi bil Yasemin :D

enkarizmanickbende nickli arkadaş sanada teşekkür ediyor ayrıca

• quote:

Orijinalden alıntı: yirmiüç

benimde bi ara başıma geldi bir hafta boyunca esnerken kulağımdan vıcık vıcık sesler geliyordu sonra kendiliğinden geçti
    yalnız şu acıma meselesini anlamadım suyla beraber damacanada falanda mı kaçmış yoksa

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar adamı niye oyalıyorsunuz çözümü söylesenize!!! Nese ben söylim Em orayı

• Kardeşim hangi kulağın ise kafanı o tarafa yatır birde kulak temizleyici yardımı ile temizle
  • quote:

Orijinalden alıntı: wermidon

Arkadaşlar adamı niye oyalıyorsunuz çözümü söylesenize!!! Nese ben söylim Em orayı

Alıntıları Göster
    Emmek mi nasıl yani? olurmu öyle şey ya ilginç ilginç öneriler istemiyorum arkadaşlar utandırıyosunuz beni. okuyo dedik şuan yazdıklarınızı lütfen biraz daha uygun mesajlar

• quote:

Emmek mi nasıl yani? olurmu öyle şey ya ilginç ilginç öneriler istemiyorum arkadaşlar utandırıyosunuz beni. okuyo dedik şuan yazdıklarınızı lütfen biraz daha uygun mesajlar

Alıntıları Göster
    doktora gitsin yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirmiüç

doktora gitsin yahu

Alıntıları Göster
    Doktordan çok korkuyor kulağına bişiler sokucaklar diye ondan gidemiyomuş
  • quote:

Doktordan çok korkuyor kulağına bişiler sokucaklar diye ondan gidemiyomuş

Alıntıları Göster
    Hangi kulağına su kaçtıysa o tarafa doğru headbang yapsın.Ben sürekli öyle yapıyorum.
    5 dk ya çıkıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiaQ

Hangi kulağına su kaçtıysa o tarafa doğru headbang yapsın.Ben sürekli öyle yapıyorum.
    5 dk ya çıkıyo

Alıntıları Göster
    Kulağında kir olmasın?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.