Şimdi Ara

Kulağımı Deldirdim! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
24.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • deldirdikten 1 ay sonra cıkart sen cok acele etmişin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: platonn

bende 1.5 aydır takıyorum ama babam bilmiyor ondan akşam işten geldikten sonra çıkartıyorum geçenlerde şöyle 4-5 gün takmadım sıkılmıştım biraz sonra kulak memesinde küpenin girdiği yerde sert birşey oluştu ödem galiba şimdi küpeyide taktıgım da çok kanıyor anneme söyledim takma şimdilik dedi ödem gitsin tekrardan kulagını deldirirsin falan dedi. Napmalıyım sizce? küpeyi takmıyorum.

bence tak sonra deldirdiğinde daha çok acı çekersin kapanırsa delik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: momechikafute

quote:

kızların ilgisini çekmek için katlandıkları şeylere bak adamların :)

sana katlanan kız bulabilecek misin merak ediyorum

evliyim ben katlanacak kız arama aşamasını coktan gectim

ama şunu farkettim ki küpelilere laf söyledigimizde cok sert tepki veriyorlar burdan anladıgım kadari ile oldukca derin yaraları var bu konuda nasıl dıyelım..

"yahu 2 kız dusurcez dıye tavız verıyoruz zaten bide gelip yüzümüze vuruyorlar bi bunlar eksikti" gibisinden eglenceli oluyor o yüzden küpelilere yazmak eğlenceli..

ya yazdığında mantık yok zaten kızların ilgisini çekmek için katlandıkları diyosun erkeklerin hoşlandıkları şeyler için mi acı çekicem tabi kide kızlar için çekicem

• quote:

Orijinalden alıntı: *d0g1c4n*

yahu kasma hiç bekle sadece ben ne ilaç kullandm nede başka bişey. 3 gün felan takılı kalsn o delinen kalın küpe sonrası rahat 1 haftadan sonra 1 gece dinlendir kulağını sonra zamanla alışıcak zaten

bende baya bi delik var sayısını sölesem eleştiri olur :D Sen benim dediğimi yap

bugün 4. gün kulağımın şişliğinde hiç bi değişiklik yok hala aynı derecede şiş teramycin ve batikon kullanıyorum günde 2-3 kere ve döndürüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmorpgamer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: momechikafute

quote:

kızların ilgisini çekmek için katlandıkları şeylere bak adamların :)

sana katlanan kız bulabilecek misin merak ediyorum

evliyim ben katlanacak kız arama aşamasını coktan gectim

ama şunu farkettim ki küpelilere laf söyledigimizde cok sert tepki veriyorlar burdan anladıgım kadari ile oldukca derin yaraları var bu konuda nasıl dıyelım..

"yahu 2 kız dusurcez dıye tavız verıyoruz zaten bide gelip yüzümüze vuruyorlar bi bunlar eksikti" gibisinden eglenceli oluyor o yüzden küpelilere yazmak eğlenceli..

ya yazdığında mantık yok zaten kızların ilgisini çekmek için katlandıkları diyosun erkeklerin hoşlandıkları şeyler için mi acı çekicem tabi kide kızlar için çekicem

oda guzel bir bakıs acısıymıs hahaha

• Olm sinek ısırığı gibi bişey, abartmayın o kadar, döndürme felan gerek yok öyle şeylere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden 

Olm sinek ısırığı gibi bişey, abartmayın o kadar, döndürme felan gerek yok öyle şeylere.

abicim kulak şişti diyorum normal dursa ne kremlerim ne bişey bide kızarık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden 

Olm sinek ısırığı gibi bişey, abartmayın o kadar, döndürme felan gerek yok öyle şeylere.

abicim kulak şişti diyorum normal dursa ne kremlerim ne bişey bide kızarık

Kulak tabiki şişecek de öyle çok tak çıkar yapma, ilacı çevresine sür, ayrıca ilk takılan küpe yerine kaliteli bir gümüş küpe tak.(Ya da altın) Baktın 1 aydır iltihap var, ya doktora git o iğneyle alsın, ya da sen patlat.
  • rahat bi 10 gün cikarma küpeyi. Yoksa devamli kapanir cok aci cekersin her takişinda. Kulaginda oldugunu bile unut.
  • quote:

yahu kasma hiç bekle sadece ben ne ilaç kullandm nede başka bişey. 3 gün felan takılı kalsn o delinen kalın küpe sonrası rahat 1 haftadan sonra 1 gece dinlendir kulağını sonra zamanla alışıcak zaten

bende baya bi delik var sayısını sölesem eleştiri olur :D Sen benim dediğimi yap

Coook sakat(son paragraf)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

quote:

Coook sakat(son paragraf)

yapma yapma :)
  • quote:

quote:

Yıl olmus 2012 hala kupeyle kız kaldırabıleceklerını sanan var

arkadaşım küpeyi kız için taktığımı yazdım mı ben yazıda oranızdan buranızdan çağrışımlarla tahminlerle eleştiride bulunmayın ayrıca öyle sansam sanane bundan.burda yardım istiyoruz etmicekseniz gidin eleştiricek başka şeyler bulun ne biliyim böyle sinema eleştirmeni falan olun insanların tercihlerini eleştirmeyin artık.
    Erkek için mi taktın yani
  • bütün ılıklar toplanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~MonoPoL~

quote:

quote:

Yıl olmus 2012 hala kupeyle kız kaldırabıleceklerını sanan var

arkadaşım küpeyi kız için taktığımı yazdım mı ben yazıda oranızdan buranızdan çağrışımlarla tahminlerle eleştiride bulunmayın ayrıca öyle sansam sanane bundan.burda yardım istiyoruz etmicekseniz gidin eleştiricek başka şeyler bulun ne biliyim böyle sinema eleştirmeni falan olun insanların tercihlerini eleştirmeyin artık.
    Erkek için mi taktın yani

sonradan yazdıklarımıda oku ''ya yazdığında mantık yok zaten kızların ilgisini çekmek için katlandıkları diyosun erkeklerin hoşlandıkları şeyler için mi acı çekicem tabi kide kızlar için çekicem''

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.