Şimdi Ara

KULAGIMI DELDİRECEĞİM ACİL GELİN.- EDİT GELDİ - (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • düşün yani biriyle kavga ediyorsun küpeyi bir çekecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

düşün yani biriyle kavga ediyorsun küpeyi bir çekecek

Ya hocam o zaman kimse takmasın allaalla :D adamın içine kurt düşürmekte fenasınız.
  • erkek adam küpe takmaz leaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollo_17

erkek adam küpe takmaz leaa

Takar
  • quote:

ne biliyonuz erkek oldugunu
    belkide şeydir
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

quote:

ne biliyonuz erkek oldugunu
    belkide şeydir

Sene 2014 hala erkek takmaz diyen var.
  • acımıyor ben de geçen geldirdim
  • Kupe olayi 2 -3 sene oncesine kadar vardi suan erkekte hos durmuyo bence de benim 4 tane delik var iki kulagimda delik ama 1 2 senedir takmiyorum deldirme bence ille deldircem diosanda deldir hevesini al
  • O tabancayı kulağına dayıyolar sonra çaaat diye bises duyuyosun bi bakmışsın kulağında ağırlık var .

Not: uyuşturucu kullanmadılar bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: asuswire

/>

Küpe takan erkek gay değil, senin ailen izin vermiyor.
  • sola 2 sağa 1 halka tak, öyle karizma duruyor. ama en başta delerken halka takamazsın. dandik bi küpeyle deliyorlar. ve de hiç acımıyor.

ama şunu da düşün derim. 60 yaşına geldiğinde kulağındaki delik çok kötü gözükecek. torunun sana dede bu ne dediğinde utancam kalıcan. ben takıyordum. hem de kıkırdak ve kulak memesi. sonradan çıkarttım bunları düşününce. bi düşün derim sadece. gençken güzel ama 40 50 yaşından sonrası... sen bilirsin
  • Bende deldirmeyi düşünüyordum ama mıknatıslı veya mandal sistemli küpeler var bence onları dene bi . Askerde bazı komutanlar problem çıkartıyormuş kulağı delik askerlere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zamana kadar yaşayacağın kesin mi :) Gününe göre yaşa, kafaya takma
  • @Psikopat : aynen ne zaman öleceğimiz belli değil.
    @Eric : Askere gitmeden 1 sene önce falan takmayı bırakıp kapanır.
    @TheHBO : o kadar fazla takmam takmayı keserim uzun süre yavaşca kapanır.
  • Benim Adım Elvan Dalton kullanıcısına yanıt
    kıkırdağın yenilenme süreci hızlı ama kulak memesi kapanmıyor. benimkiler kapandı ama 1 ay taktım sadece. ayrıca belli bi yaştan sonra yenilenme duruyor. o yaşa kadar takacağını düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~TheHBO~

kıkırdağın yenilenme süreci hızlı ama kulak memesi kapanmıyor. benimkiler kapandı ama 1 ay taktım sadece. ayrıca belli bi yaştan sonra yenilenme duruyor. o yaşa kadar takacağını düşünüyorum

Fazla takmam ki okulda takmayacağım için

• quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

Kupe olayi 2 -3 sene oncesine kadar vardi suan erkekte hos durmuyo bence de benim 4 tane delik var iki kulagimda delik ama 1 2 senedir takmiyorum deldirme bence ille deldircem diosanda deldir hevesini al

esas herkes takıyoken takmak kolayı modası geçtikten sonra takacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~TheHBO~

sola 2 sağa 1 halka tak, öyle karizma duruyor. ama en başta delerken halka takamazsın. dandik bi küpeyle deliyorlar. ve de hiç acımıyor.

ama şunu da düşün derim. 60 yaşına geldiğinde kulağındaki delik çok kötü gözükecek. torunun sana dede bu ne dediğinde utancam kalıcan. ben takıyordum. hem de kıkırdak ve kulak memesi. sonradan çıkarttım bunları düşününce. bi düşün derim sadece. gençken güzel ama 40 50 yaşından sonrası... sen bilirsin

Abi bu nedir ya 60 yasinca gelince ne diycekmissin.Niye yasliligima gore bugunumu yasamaktan vazgeciyim kendimi kisitliyim.Kaldiki benim dedemin kullaginda delik olsa veya ne biliyim dovmeleri olsa vaybe dedeme bak derim gurur bile duyarim.Insanlar ne der ileride ne olucak vs vs vs bu dusuncelerden siyrilip bugununuzu yasamaktan vazgecmeyin tamam frkindayim bulundugumuz toplumda cok kolay bisey degil ama elinizden geldigi kadar istediklerinizi yaparak ozgur bi sekilde gencliginizi yasamaktan vazgecerseniz gelecekten daha fazla keskeye sahip olursunuz

• Hangi taraf hatırlamıyorum ama sağ ya da soldan birine takmak gey olduğun anlama geliyordu. Ama hangi taraf hatırlamıyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.