Şimdi Ara

KULAGIMI DELDİRECEĞİM ACİL GELİN.- EDİT GELDİ - (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: devilmc

quote:

Orijinalden alıntı: ~TheHBO~

sola 2 sağa 1 halka tak, öyle karizma duruyor. ama en başta delerken halka takamazsın. dandik bi küpeyle deliyorlar. ve de hiç acımıyor.

ama şunu da düşün derim. 60 yaşına geldiğinde kulağındaki delik çok kötü gözükecek. torunun sana dede bu ne dediğinde utancam kalıcan. ben takıyordum. hem de kıkırdak ve kulak memesi. sonradan çıkarttım bunları düşününce. bi düşün derim sadece. gençken güzel ama 40 50 yaşından sonrası... sen bilirsin

Abi bu nedir ya 60 yasinca gelince ne diycekmissin.Niye yasliligima gore bugunumu yasamaktan vazgeciyim kendimi kisitliyim.Kaldiki benim dedemin kullaginda delik olsa veya ne biliyim dovmeleri olsa vaybe dedeme bak derim gurur bile duyarim.Insanlar ne der ileride ne olucak vs vs vs bu dusuncelerden siyrilip bugununuzu yasamaktan vazgecmeyin tamam frkindayim bulundugumuz toplumda cok kolay bisey degil ama elinizden geldigi kadar istediklerinizi yaparak ozgur bi sekilde gencliginizi yasamaktan vazgecerseniz gelecekten daha fazla keskeye sahip olursunuz

• İlla Taktırcaksan sola taktır çünkü toplum arasında sağa taktırmak gay oduğunu gösterir.
    Bende erkek adam küpe takmazcılardanım. Yıl 2020 olsa bile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benim Adım Elvan Dalton

quote:

Orijinalden alıntı: LittleMonster

Bende deldircektim. Babam yobaz olunca

Babam küpeye falan karşı ama annem değil babamı tanırım ben 1 hafta laf yapar sonra bırakır.

Acıyor mu acaba ya

Sanslisin. Acitmiyor sadece hafif bir sizlama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence sağ sol ikisine de deldir, benim solda iki tane sağda bir tane var, solun birini ve sağı geçen cuma deldirdim, tek bir tane az gelmeye başlamıştı (Yaklaşık 4 ay oldu ilk kez deldireli)
  • adamsan ikisini de deldirirsin.
  • EDİT GELDİ
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.