Şimdi Ara

Kulak Çınlaması Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm Arkadaslar Düm üniversitenin verdiği Konserde Rock Grubları vardı ses sistemi Cok güclüydü BAs felan Konser bittiğinde Kulaklarım Asırı çınlamaya
    basladı sabah oldu kaltım cınlama var konu acarkende hala cınlıyo acil yardım

• en kısa zamanda hastaneye git. bu hastalık çok fena.belki de artık ömrün boyunca o çınlamayı duyacaksın.çünkü çınlamanın tedavisi yok. ama inşallah alacağın ilaçlar çınlamayı keser.yoksa kafayı yersin.erken tedavi önemli.
  • O müziklere "GÜRÜLTÜ" demem doğruymuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syseditenes

en kısa zamanda hastaneye git. bu hastalık çok fena.belki de artık ömrün boyunca o çınlamayı duyacaksın.çünkü çınlamanın tedavisi yok. ama inşallah alacağın ilaçlar çınlamayı keser.yoksa kafayı yersin.erken tedavi önemli.

Arastırmalarıma gore ilaçların pek faydası olmadıgı yonunde bu ses gercekten rahatsız edici bazılarıda zaman la gecer diyo egsersiz yapmayı, nikotin , kafein gibi maddelerden uzak durulması gibi yazılar okudum bugün sol kulagımdakı ses azaldı ama sağ kulağımdakı hala devam ediyo çünki konser sırasında arkamdakı kızlar sağ kulagımın olduğu yere dogru bagırıyorlardı en son bagırmalarında sag kulagımda bı bosluk hissettim acaba ondan mı azalmadı ses bilmiyorum ne yapacağımı allahtan ses bas ağrısı yapmıyo yoksa hıç çekilmezdi dısarıda sesi hiç duymuyorum evde televizyon izlerken felan gene sesi duymuyorum ama yataga yatınca barız duyuluyor
    neyse cevaplar için tesekkurler

fenerista sana katılıyorum gürültüden baska bisey deil zaten bateristin hatrına durmustum keske durmaz olaydım

• Ben bir sadece türkü dinlerim veya kayda değer müzikleri. Rock mock sevmiyorum geçen bizim üniye gelmiş ayko mudur sayko mudur nedir, arkadaş diyordu sadece böğürüyor başka bir şey yok

Bu arada bende de çınlama var nedenlerini de bilgisayar başında çok durmam belki biraz fazla seste müzik dinlemem, en önemlisi de strese bağlı tansiyon yükselmesi olarak düşünüyorum. Seninki geçebilir ama kısa zamanda geçmezse sonrası artık eğer "geçiyorsa" geçer. Nasıl bir şey olduğunu anlamadım bu çınlamanın.

Şimdi hoşuna giderse dinleyebilirsin:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerista -- 13 Mayıs 2010; 21:16:16 >

• Orijinalden alıntı: fenerista

Ben bir sadece türkü dinlerim veya kayda değer müzikleri. Rock mock sevmiyorum geçen bizim üniye gelmiş ayko mudur sayko mudur nedir, arkadaş diyordu sadece böğürüyor başka bir şey yok

Bu arada bende de çınlama var nedenlerini de bilgisayar başında çok durmam belki biraz fazla seste müzik dinlemem, en önemlisi de strese bağlı tansiyon yükselmesi olarak düşünüyorum. Seninki geçebilir ama kısa zamanda geçmezse sonrası artık eğer "geçiyorsa" geçer. Nasıl bir şey olduğunu anlamadım bu çınlamanın.

bugün biraz daha az çınlıyo gececek gibi insallah bide surada haklısın hakkaten bögürüyo cunkı finalde hayko geldi ordan bılıyorum millet deli oluyo ya
    aslında kalmazdım da arkların gazına geldık

• Orijinalden alıntı: fenerista

Ben bir sadece türkü dinlerim veya kayda değer müzikleri. Rock mock sevmiyorum geçen bizim üniye gelmiş ayko mudur sayko mudur nedir, arkadaş diyordu sadece böğürüyor başka bir şey yok

bugün biraz daha az çınlıyo gececek gibi insallah bide surada haklısın hakkaten bögürüyo cunkı finalde hayko geldi ordan bılıyorum millet deli oluyo ya
    aslında kalmazdım da arkların gazına geldık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REFLÜ OLDUM ACİL YARDIM
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • odiomed bu konuda size yardımcı olacaktır internet sitemizden inceleyebilir tedavi merkezlerimizden bu hastalık (tinnitus) la ilgili bilgi ve tedaviniz için öneriler alabilirsiniz.

Meltem AKPINAR

ODİOMED GENEL MÜDÜRLÜK (İSTANBUL)

TEL : (0212) 291 83 83

ODİOMED (İZMİR)

TEL : (0232) 463 15 04

ODİOMED ( ANKARA)

TEL : (0312) 432 23 58
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.