Şimdi Ara

Kulak Çınlaması- Tinnitus Sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 aydır çekiyorum. sol kulağım düşük bir frekansta sürekli çınlıyor. kendi kendine oldu. doktora gittim tedavisi yok onla yaşamaya bak dedi. gün içersinde rahatsız etmiyor ama akşam yatarken aşırı derecede rahatsız ediyor. ortam sessizken duyuyorum yani.

aranızda bundan muzdarip arkadaşlar var mı? çözüm önerileri tavisyeniz nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatal -- 3 Ocak 2010; 8:34:26 >

• Arkadaşım bende de kulak çınlaması var 3-4 yıldır devam ediyor , bir kaç defa doktoro gittim malesef kesin tedavisi yok.
  • çalıştığınız ortamla ya da sürekli bulunduğunuz ortamla alakalı olabilir diye düsünüyorum.
  • Malesef kulak çınlaması problemi bende de yaklaşık 2.5 yıldır var. Benimde sol kulağımda tiz bir ses var. Evet sessiz ortamlarda çok rahatsız edici olabiliyor, fakat zamanla alışıyorsunuz, gün içerisinde duymamaya başlıyorsunuz (aslında duyuyorsunuz ama dikkat etmiyorsunuz). Bende birçok doktora gittim fakat bunu çözümü yok.
  • Kulağınızda basınç hissediyor musunuz? 5 aydır bende de var.
  • Bunun gerçekten çözümü yok..
    Psikolojik tedavi görün, yada önemsememeye çalışın...
  • odiomed bu konuda size yardımcı olacaktır internet sitemizden inceleyebilir tedavi merkezlerimizden bu hastalık (tinnitus) la ilgili bilgi ve tedaviniz için öneriler alabilirsiniz.

Meltem AKPINAR

ODİOMED GENEL MÜDÜRLÜK (İSTANBUL)

TEL : (0212) 291 83 83

ODİOMED (İZMİR)

TEL : (0232) 463 15 04

ODİOMED ( ANKARA)

TEL : (0312) 432 23 58
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulak Çınlaması (TİNNİTUS)
    7 yıl önce açıldı
    HORLAMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.