Şimdi Ara

Kulak içi ama değil önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kulak içi kulaklık kullanamıyorum ama kulak üstülerde bazen taşınmıyo. Apple'ın son kulaklıkları var ya o tipte bişey istiyorum ya da eskiden kullandığımız o global stilde bişey ama silikonlu son dönemde çıkan tipte olanlardan kesinlikle istemiyorum. ve mikrofonu olsun telefon görüşmesi yapabileyim. Tüm isteğim bu ama hiç bulunmuyo hep o iğrenç kulak içiler var her yerde. Hee tabi müzikle ilgilendiğim için kötü ses verende bişey olmamalı. Fiyatı da 300 falan olmadığı sürece alır kullanır size teşekkürlerimi sunarım

http://www.amazon.com/AKG-309-In-Ear-Bud-Headphone/dp/B0028N780W

Linkteki gibi tipte olsun bu kulaklığı da kullandım kullanılabilir gibi baya da ucuz ama mikrofonu yoktu.

• Marshall Minor denediniz mi? Farklı bir yapısı var. Biraz alıştıktan sonra seviyorsunuz. :) Tavsiye edebilirim.

Bir de bunun Urbanears Medis'leri var, onları denemedim. Hatta deneyen varsa, aralarındaki fark ne boyutta merak etmekteyim.

Not: Beyaz almayın, çok çabuk kirleniyor.
  • Majör'ü var zaten o baya başarılı ama minörden emin olamadım urbarears'ları da minör'leri de denettirmiyolar hep kapalı kutuları var

Ama minör'e bakıcam teşekkürler
  • Ben de iPhone 5 kulaklığına benzer bir kulaklık arıyordum geçenlerde, bulabildiğim tek model Jabra Active. Ama performansı hakkında bilgim yok. Jabra bluetooth kulaklıkları iyi ama bu tarz modellerde performansı nasıl bilmiyorum. Arayıp bir sormak gerek.

http://www.kulaklik.com/Jabra-ACTIVE-Profesyonel-Stereo-Kulaklik-Siyah_1043.html#0

Bu arada o tasarımda örnek gösterdiğin AKG, yukarıdaki Marshall ve Sennheiser MX serisi dışında pek bir düzgün model yok. Standart Philips kulaklıklar gördüm öyle onlar da beş para etmez. Alternatif aklıma gelmiyor.

• niyazi_turna N kullanıcısına yanıt
    Bende bugün aynı siteyi buldum bakındım biraz şöyle bi' kulaklık var

http://www.kulaklik.com/Yurbuds-Ironman-Inspire-Talk-Kulak-ici-Mikrofonlu-Spor-Kulakligi-Siyah-_1678.html#0

ama işte deneme imkanları yok ve site düzgün bilgi vermiyo. Ya da ben göremiyorum
  • OoKanka O kullanıcısına yanıt
    Ben de sadece mail atmıştım bunlara daha önce ilgileniyorlar ama showroom yok. Denemeden kulaklık almak da insanın içine sinmiyor. Biryerde deneyip internette en uygun yerden almak en mantıklısı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • niyazi_turna N kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Bi' de Türkiye'deki problem şu kulaküstüler açıkta oluyo ama kulakiçi olanlar genelde olmuyo aklına bi' yer gelirde söylersen sevinirim dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Earbud tarzı kulaklık istiyorsunuz.
    Urbaneard Medis alt, Marhsall Minor üst seviye denilebilir.

Ayrıca Sennheiser Mx serisi var
  • Zig Zag kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum bakıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.